Gi en gave
Når bjørka grønnes
Foto: Joel Muniz/Unsplash

Når bjørka grønnes

"Lær en lignelse av fikentreet: Når det får sevje i greinene og skyter blad, da vet dere at sommeren er nær." (Mark 13,28)

For oss nordmenn kunne det stått bjørk i stedet for fikentre. For når bjørka grønnes om våren, da stiger i hvert fall motet og forventningene hos meg. Lysere tider venter!

Å lese om tegnene på den siste tiden før Jesus kommer igjen, er dyster lesning (v. 3-27; 2. Kor. 3, 2-4). Mye av dette ser vi allerede, og mer er dessverre i vente, jamfør lignelsen om ugresset i hveteåkeren (Matt. 13, 24-30). Men - det gode vokser også! Ofte skjult under alt det andre, men det skjer! Guds rike går fram og mennesker blir frelst! Og alt sammen peker på at det går mot lysere tider: Himmelen og evigheten venter!

Derfor kunne Jesus også si, at: "når dette begynner å skje, da rett dere opp og løft hodet, for da er deres forløsning nær." (Luk. 21, 28). Å, hvilken dag det skal bli! Evig glede, fred, lys, salighet.. Jeg gleder meg! La oss sammen glede oss over alt det gode vi har i vente i dag!

av Eli Fuglestad

TFT342

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding