Gi en gave
Åndelig feit??
Unsplash/Aaron Burden

Åndelig feit??

"Våre egne folk må lære å gjøre gode gjerninger og yte hjelp der det trengs, så deres liv ikke skal være uten frukt." (Tit. 3, 14)

Går det an å si åndelig feit? Hvis vi sammenligner med kroppen, så er prinsippet for en gjennomsnitts kropp enkelt: tilfører du mer enn du forbruker, også av det sunne, så blir kroppen tjukkere. Spesielt i Vesten har vi tilgang til alt mulig for ånd og sjel, også av gode og oppbyggelige ting. Kristne podkaster, digitale og fysiske møter, andakter her og der, Bibler i fleng. Problemet er ikke tingene, men kanskje at vi propper oss...

Jesus sa at vi trenger Guds Ord for å leve (Matt. 4, 4), men han sa også at å gjøre Guds vilje var like viktig som maten (Joh. 4, 34). Vi trenger å bruke det Guds Ord lærer oss, bruke troen (Jak. 2, 14ff). Vi kan lære av Jesus og av hverandre, og så kan vi bli noen "som med iver gjør gode gjerninger." (Jak. 2, 14). Da blir vi åndelig sunne og spreke og bærer frukt. Så la oss være villige til det; å lære og gjøre gode gjerninger og yte hjelp der det trengs, så livene våre kan være fulle av frukt.

av Eli Fuglestad

TFT341

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding