Gi en gave
Kongsdatter
Foto: Christin Hume/Unsplash

Kongsdatter

"Men dere er en utvalgt slekt, et kongelig presteskap, et hellig folk, et folk som er Guds eiendom, for at dere skal forkynne hans storverk, han som kalte dere fra mørket til sitt underfulle lys." 1. Petersbrev 2, 10

Jeg får av og til inntrykk av at noen leser bare første del av verset og stopper der. Det legges vekt på at vi er utvalgt, kongelige; vi er Guds prinsesser som skal gjøre storverk. Det er ingen tvil om at Bibelen vitner om hvordan Gud ser og reiser opp kvinner. I Guds verden har kvinner stor verdi.

Personlig liker jeg bedre ordet kongsdatter enn prinsesse. Mulig Disney er årsaken. Men vi må bare ikke glemme siste del av verset; utvelgelsen har en hensikt! "For at dere skal forkynne hans storverk". Det handler om frelsesverket med Jesus på korset og om hva Han har gjort og gjør i livene våre. Din og min historie har en hensikt - å peke på Gud og Hans storverk. Det gir håp til den nedbrutte og legedom til den som er knust! Ta med deg ordene i dag, om at du er utvalgt, du er kongelig, du er en kongsdatter, et hellig folk, for at du skal forkynne Hans storverk.

av Eli Fuglestad

TFT330

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding