Gi en gave
Dagens bibelvers
Unsplash/Alexandra Fuller

Dagens bibelvers

1. Petersbrev 2, 4-5

"Kom til ham, den levende stein, som vel ble vraket av mennesker, men er utvalgt og dyrebar for Gud. Vær selv levende steiner som bygges opp til et åndelig tempel!"

Jesus er hjørnesteinen som hele prosjektet begynner og slutter med. Men imellom der finnes det altså mange andre, levende steiner, som til sammen utgjør hele prosjektet Guds rike: altså alle oss som tror på Ham!  

Dette prosjektet er fremdeles under bygging, for toppsteinen er ikke lagt enda. Det blir stadig utvidet, og steinene er i stadig utvikling. Som det står i Filipperne 1: "Og jeg er viss på at han som begynte en god gjerning i dere, skal fullføre den - helt til Jesu Kristi dag." (v. 6) 

Vi er en del av noe stort! Hver for oss utgjør vi en liten viktig detalj. Og sammen danner vi et helt bilde. Det kan vi også lese i Efeserne 3 (v. 17-19). Vi skal bare få komme til Jesus. I fellesskap med Ham og andre troende skal vi selv bli oppbygd og bygge opp andre. Vi bygger Guds rike ganske enkelt ved å bli med! Så la oss komme til Jesus i dag, den levende steinen, og få del i Hans liv i dag.

av Eli Fuglestad

TFT326

Flere episoder i serien

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding