Gi en gave
Efeserne 6, 18
Unsplash/Aaron Burden

Efeserne 6, 18

"Gjør dette i bønn, og legg alt fram for Gud! Be til enhver tid, i Ånden! Våk og hold ut i bønn for alle de hellige,"

Guds rustning er ikke komplett uten bønn! Rustningen er relasjonen med Jesus. Relasjoner bygges og styrkes gjennom samvær og samtale. Slik er det og med Jesus. Å be er å være sammen med Ham og dele alt med Ham.  

Gud vet alt, det er ikke derfor vi oppfordres til å legge alt fram for Ham. Det er for vår egen skyld. Å sette ord på det vi kjenner på og tenker på, klargjør det for oss. Det hjelper oss å skille mellom løgn og sannhet, innbilning og virkelighet, ønsker og behov. Og vi tydeliggjør at vi søker hjelpa hos Gud og ikke andre.  

Vi slipper spesielle bønnetider, vi får be når som helst og hvor som helst! Det kan være lange bønner (Dan. 9, 4-19) og korte bønner, som Bibelen viser oss (Neh. 2, 4-5). Vi oppfordres og til å be ikke bare for oss og vårt, men for alle troende. Og her er jo bønnekalendere supre. Kampen vinnes nemlig i bønn! La oss be, også i dag. 

av Eli Fuglestad

TFT315

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding