Gi en gave
Efeserne 6, 16
Foto: Christin Hume/Unsplash

Efeserne 6, 16

"Grip framfor alt troens skjold; med det kan dere slukke alle den ondes brennende piler."

Du har kanskje også kjent de brennende pilene noen ganger? Ord, handlinger eller avvisning som trenger langt inn i hjerterota og setter fyr på forskjellige følelser. Troen beskytter og slukker pilene så de ikke får skade slik fienden tenkte. 

Å tro på Jesus virker inn på hva jeg tror om meg selv, om andre og om situasjonen (2. Tim. 1, 12). Troen inkluderer også løftet om rettferdig hevn på mine vegne står det i Romerne (12, 19), og at det vonde skal kunne tjene til noe godt (Rom. 8, 28). Så spørs det da, er skjoldet en konstant størrelse eller kan det vokse?  

Er det slik at jo mer plass troen på Jesus får i hverdagslivet mitt, jo større blir skjoldet og dekker desto mer? Vi blir i alle fall påmint at vi må gripe det, ikke la det ligge passivt. Når pilene kommer, løft fram troen og la den beskytte. Den gjør det ene og alene på grunn av Jesus (Hebr. 12, 2)! Så la oss gripe troens skjold i dag, løfte troen høyt, søke Jesus og være med Ham.

av Eli Fuglestad

TFT313

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding