Gi en gave
Romerne 5, 4-5
Unsplash/Alexandra Fuller

Romerne 5, 4-5

"Det prøvede sinn får håp. Og håpet skuffer ikke".

Dette er et lite utdrag av noen lengre setninger, men akkurat disse ordene har en spesiell betydning for meg. For mange år siden da jeg var sjuk, hadde jeg en spesielt tøff periode. En dag toppet det seg, og jeg ønska bare å bli fri fra alt som tynget. Et slags mørke kom og lurte bak meg. Det lokket og fristet meg til liksom å gli inn i det. Der skulle jeg få fred. Jeg vet ikke hva det var, men det var veldig fristende. Men noe i meg visste likevel at det var feil å gi etter, men jeg var så sliten og lei...

Da så jeg for mitt indre øye en tynn sølvtråd som kom firende ned ifra oven. Jeg bare visste at den tråden var HÅP. Alt rundt den var bekmørkt, men sølvtråden hang der. Time etter time fokuserte jeg bare på den sølvtråden og ordet HÅP. Og til slutt forsvant det mørket som lurte bak meg. Håpet kan virke så tynt og skjørt, som en tynn sølvtråd, men det holder! For håpet skuffer ikke! Ta med deg de ordene i dag hvis du har et prøvet sinn. Jesus gir håp som ikke skuffer!

av Eli Fuglestad

TFT304

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding