Gi en gave
Salme 42, 12
Foto: Priscilla du Preez/Unsplash

Salme 42, 12

"Hvorfor er du full av uro, min sjel, hvorfor stormer det i meg? Vent på Gud! For enda en gang skal jeg takke ham, min frelser og min Gud."

Dette er et av mine favorittvers! Jeg har blitt minna om det såå mange ganger. Kjent at nå er jeg urolig og bekymra, igjen. Noe har skjedd som jeg har trengt hjelp til, men hvordan skal dette kunne fikses eller hva er løsningen? Jeg har gjerne bedt og bedt uten at noe skjer. Og så kommer denne påminnelsen. Jeg skal vente på Gud, og enda en gang skal det vise seg at jeg kan takke Ham.

Han har gjort det, igjen og igjen. Demonstrert at jeg kunne takke også denne gangen. Han er mektig til alt (Jer. 32, 27), Han har omsorg for meg (1. Pet. 5, 7) og Han gjør mye mer enn jeg ber om og forstår (Ef. 3, 20). Så er nå en gang menneskesinnet slik at det glemmer lett, blir full av uro igjen og lurer på om Gud hjelper denne gangen også. Da er det godt med dette verset som slår fast at ja, Han hjelper igjen! Er du full av uro i dag? Stormer det i deg? Vent på Gud. Enda en gang skal vi få takke Ham!

av Eli Fuglestad

TFT303

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding