Gi en gave
Lukas 9.24

Lukas 9.24

Dagens bibelvers er Lukas 9 vers 24: "For den som vil berge sitt liv, skal miste det. Men den som mister sitt liv for min skyld, han skal berge det."

Det handler ikke bare om dem som blir drept for sin tros skyld og kommer til Himmelen, men også om å gi kontrollen over livet sitt til Gud. Da blir ikke fokuset lenger hva jeg vil, men hva vil Gud? Med denne dagen? Med meg? Husk, Han har tanker om fred, framtid og håp, står det i Jer. 29 (v. 11)! Kanskje inkluderer det hvile i dag? Kanskje en omgjøring av de opprinnelige planene dine? Husk også at Han har gode gjerninger som ligger klar for oss (Ef. 2, 10)! Vi skal ikke trenge å skape dem selv, bare gå inn i dem. Det er ikke så krevende.  

Egentlig er det befriende å miste livet sitt på den måten! Du slipper å ha det overordnede ansvaret for at det skal gå bra til slutt, at det skal være en mening med livet ditt og med denne dagen. Gud vet hva som venter bak neste sving og kjenner oss bedre enn vi gjør selv, står det i Bibelen (Salme 139, 1-4). Vi er i trygge hender! Våg å gi livet ditt til Gud. Han tar godt vare på det!

Av Eli Fuglestad

TFT167

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding