Gi en gave
1. Pet 5.7

1. Pet 5.7

Dagens bibelvers leser vi i 1. Peter 5 vers 7: "Kast all deres bekymring på ham, for han har omsorg for dere."

Gud har omsorg for deg! Klarer du å ta det inn over deg? Gud har omsorg for deg. Han bryr seg om deg.  Du har betydning. Du og det du er opptatt av og bryr deg om.  

Som foreldre er det leit å oppleve at ungene sliter, men det er enda verre å oppleve at de gjør det uten å si det til deg.. Det er jo ikke alltid vi kan ordne situasjonen for dem likevel, men det er noe med å bli involvert.

Med Gud er det annerledes. Han er Den Allmektige, Han vet at Han kan ordne alt for oss! Han ønsker at vi skal lene oss på Ham med full tyngde, dele alt med Ham - for Han har omsorg for oss! 

Jesus sa at Han er den gode hyrde. Han sa også at "den som er leiekar (..) er bare leiekar og har ingen omsorg for sauene." (Joh. 10, 12-13) Jesus har omsorg for sauene sine. Han sa: "Jeg kjenner mine, og mine kjenner meg. Jeg gir mitt liv for sauene." (v. 14+15). Derfor kan vi våge å kaste fra oss alle bekymringer hos Ham! For Han har omsorg for oss! La oss hvile i det i dag!

Av Eli Fuglestad

TFT 166

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding