Lytt til ukas Over en Åpen Bibel
Norea Pluss er nettradioen for dem som vil høre på kristen musikk fra gullalderen, fra de siste 50 årene. Salmer, sanger og åndelige viser, musikk med takk og bønn, tydelige tekster. Barn, unge og voksne synger. Hver hele time et forkynnende innslag til oppbyggelse, oppmuntring, trøst og veiledning.
Norea Hope er rettet inn mot unge voksne og unge familier. Dette er en musikkbasert radiostasjon hvor vi snakker mindre – og bruker tiden på å la deg og din familie nyte det nyeste og beste av kristen pop og rock – hele døgnet. En kilde til håp for store og små – hver dag. Vi kaller det “positiv musikk”.

Lytt

Over en åpen bibel

Over en åpen bibel er Noreas lengstvarende radioproduksjon. Andaktsserien har røtter tilbake til 1956. Fra mandag til fredag, hver uke gjennom hele året, kommer det en ny serie. Andaktsholderne og andaktene varierer fra uke til uke, og vi håper at de kan treffe deg der du er. Over en åpen bibel sendes på våre egne nettradioer, på lokalradioer flere steder i landet og på DAB-kanalen Radio 3,16. 

Over en åpen Bibel med Ingrid Ese Folkestad (E2003)
“Over en åpen Bibel med Ingrid Ese Folkestad (E2003)”
12.01.2020

Program fra Noreapastoren

Les, lytt og last ned produksjonene til Noreapastorene Asbjørn Kvalbein og Svein Anton Hansen. Noreapastoren tilbyr kortere og lengre andakter som Opplæring, Oppmuntring, Oppmerksomhet, Trosvitaminer, Basic Bible og Bedre Søndag, for å nevne noe. 

Gud har en plan med livet ditt
“Et hellig, hverdagslig kall”
20.08.2018