Gi en gave
Tore Kessel Hynnekleiv:

Tore Kessel Hynnekleiv:

– Dette er en av de få gangene jeg har blitt dypt rørt av en TV-serie

Det er filmskaper Tore Kessel Hynnekleiv som sier dette i sin anmeldelse av filmserien i misjonsbladet Utsyn. Videre skriver han: – Åpningsscenen i første episode av Arven etter Adam setter tonen for hva vi kan forvente. Mens vi hører vakker musikk og ser en skinnende figur skape fyrverkeri av fargesprakende materialer i mørket, hører vi en tillitvekkende stemme: "Jeg tror kanskje den beste måten å beskrive Skaperen på er en sang". Det vi får servert i Arven etter Adam, er filmpoesi av høy kvalitet i lyd og bilder.

Serien er tydelig rettet mot barn, med humoristiske innslag. Men filmfortellingen er spennende også for voksne. Den storslagne musikken, den teologiske dybden og de vakre bildene vil kunne engasjere mennesker i alle aldre.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding