Gi en gave
TV: Hva er det med Høysangen?

TV: Hva er det med Høysangen?

Denne merkelige boka som virker noe malplassert i Bibelen. En kjærlighetssang av Salomo, der han er så åpen og fri at det kan få oss til å rødme. Kan vi se Jesus i dette? Håpets Kvinner-ambassadør Eli Fuglestad underviser om dette i fem episoder i Noreas nye andaktsserie Bibelpuls. Vel verdt å se dem!

Bibelpuls er et ukentlig halvtimes program på TV. Programmene inneholder refleksjon over Guds ord, sang og musikk og gripende historier fra Noreas misjonsarbeid blant noen av verdens minst nådde folkegrupper. Gjennom programmet ønsker vi å styrke din tro og utruste deg til tjeneste for vår Herre Jesus Kristus.

Andaktene er ved Noreapastor Svein Anton Hansen og Håpets Kvinner- medarbeider Eli Fuglestad, og musikken er fra Norea Music.

Se Bibelpuls her.

På TBN Nordic kan du se programmet når det måtte passe deg. Du kan også se det på Kanal 10 lørdag kl. 16 og 21 og søndag kl. 19.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding