Gi en gave
Radioen ble min lærer og venn

Radioen ble min lærer og venn

Radioen ble både en lærer og en venn for en kvinnelig lytter fra Sørøst-Asia, og den holdt hennes tro levende da familien forbød henne å møte "Jesus-folkene".

"Jeg ble født i en familie med komfort og luksus, men jeg følte alltid en tomhet i mitt hjerte. Det var et vakuum der, som familie eller rikdom ikke kunne fylle. 

Vi tilbad flere guder, slik vår religion foreskrev, men mitt hjerte var aldri med i det. En dag deltok jeg i et bønnemøte sammen med en kristen venn. Jeg likte det veldig godt, og begynte å komme der ofte. Men min mann merket at jeg tok det alvorlig med denne Jesus, og han forbød meg å dra på disse møtene. 

Min venn anbefalte et radioprogram da han fikk greie på at jeg ikke lenger fikk lov til å gå dit Jesus-folkene samlet seg. 

Jeg ble kristen i all hemmelighet, uten at min mann visste det, og radioen ble min lærer og venn. 

Da min mann døde flyttet jeg inn hos mine foreldre, som forbød meg å praktisere kristendom.

Men jeg hadde heldigvis min radio. 

Programmene førte meg gjennom en prosess med å bli kjent med Gud. På tross av de mange vanskeligheter har jeg aldri følt meg alene siden den dagen jeg tok imot Kristus i mitt hjerte."

Kilde: Trans World Radio (Illustrasjonsbilde)

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding