Gi en gave
Takknemlig for de evige sannheter

Takknemlig for de evige sannheter

Jeg er oppvokst i en annen religion, men jeg fikk høre om Jesus og valgte å tro på ham for 15 år siden.

Hverdagen min er travel og full av gjøremål, men jeg tar meg alltid tid til, og ser fram til å høre Håpets kvinner- programmet på radio hver søndag. Jeg elsker dette programmet! Det forteller meg om ting jeg trenger å vite i livet. Ikke minst tar dere også opp verdifull informasjon som taler til mine åndelige behov.

En gang sa dere på programmet at den som lar Herren bli sitt skjulested er velsignet. Tanken om at Gud er et sted for tilflukt er slik en oppmuntring for meg. Gud tilbyr seg å bli mitt tilfluktsted.

Han avviser meg ikke fordi jeg har syndet mot ham. Nei, selv om jeg synder og faller, renser Jesu blod meg helt og fullt. Jeg er så takknemlig for de evige sannhetene som Håpets kvinner deler med meg hver uke. Takknemlig hilsen fra lytter.

 

Illustrasjonsfoto

Kilde: Håpets kvinner internasjonalt. 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding