Gi en gave
-Midt i mørket ble dere lys for meg

-Midt i mørket ble dere lys for meg

Livet ble ikke slik hun hadde planlagt, tenkte Nuray, en 26 år gammel tobarnsmor. Hun lengtet etter å komme bort fra voldtektene og slagene fra den alkoholiserte ektemannen sin. På grunn av all drikkingen klarte han ikke å holde på jobbene han hadde, og ville heller ikke at hun skulle jobbe.

Med syke barn og utgifter som tårnet seg opp, prøvde Nuray likevel å finne måter å tjene litt på gjennom småjobber. Men, så fort mannen hennes fant ut av det, tok han pengene hun tjente, og hun stod igjen på bar bakke.

-Jeg visste ikke hvor jeg skulle gå for å finne hjelp. Jeg var utrolig fortvilet, forteller hun.

En dag skrudde Nuray på den gamle radioen de har stående hjemme. Helt tilfeldig kom hun over en kristen kanal som sendte et Håpets kvinner-program. Her fant Nuray styrken og hjelpen hun hadde lett etter, og hun begynte å lytte til programmet hver uke. Etter en god stund tok hun kontakt med nummeret som ble annonsert på slutten av programmet: 

-Midt i mørket ble dere lys for meg. Tusen takk! Jeg tok imot Jesus som min frelser for et halvt år siden på grunn av dere. 

Nuray er ikke lenger alene. Hun lærer om Gud og vet at hun kan gå til ham med problemene sine. Nuray har ikke lært å lese, og har aldri eid en bibel, men gjennom radioprogrammene får hun hjelp til å vite og lære mer:

-Nå vet jeg at jeg kan be til han hver dag, og han hjelper og styrker meg. Programmene lærer meg mer om Gud og hvordan jeg kan leve som en kristen midt i en vanskelig livssituasjon.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding