Fra fortvilelse til håp

Fra fortvilelse til håp

Hafsa ble giftet bort til en mann som var 40 år eldre enn henne da hun kun var 14 år. Han voldtok og slo henne regelmessig.

Til og med når slagene og sårene krevde sykehusinnleggelse, bød mannens familie henne om å være stille. Etter at hun tok mannen på fersken i utroskap og konfronterte familien hans, responderte de med å kaste henne ut av huset.

Hafsa ble skilt. Det førte skam over familien hennes, og de tvang henne inn i et nytt ekteskap. Da dette også endte i skilsmisse, fant hun seg selv som fange i foreldrenes hjem med ingen annen selskap enn telefonen sin

Hafsa kom over et innlegg på Facebook, fra Håpets kvinner. Det handlet om selvfølelse. Hun kommenterte: -Jeg ønsker å føle meg som et menneske Det eneste jeg ønsker er at noen skal elske meg. Jeg kjenner meg som en brukt leke som noen har kasta fra seg.

Oppfølgingsteamet svarte henne, og de har mye kontakt på Facebook. De deler sannheten om Jesus med henne, og forteller at hennes verdi kommer fra Gud som skapte denne. Hafsa stiller mange spørsmål om tro etter hvert som hun får lære å komme til Herren med livet og følelsene sine:

-Gjennom dere kjenner jeg fred. Jeg tror det må være fra Gud. Dere ble sendt til meg som en engel for å vise meg veien gjennom mørket i livet mitt. Jeg er i live. Jeg er så takknemlig.

Hafsa er ikke hennes egentlige navn.

Foto: Illustrasjonsbilde fra Pixabay.com