Gi en gave
Lærte seg å lese på grunn av radioprogram

Lærte seg å lese på grunn av radioprogram

-Siden jeg ikke kan lese og skrive, er Håpets kvinner på mitt språk kilden til all oppmuntring og inspirasjon.

-Jeg har nesten ikke ord for å forklare hvordan dette programmet har endret livet mitt. Programmene er utrolig nyttige for meg i hverdagen min, og på grunn av disse programmene vokser jeg også som kristen. Dette forteller Håpets kvinner-lytter Anita.

Radio og andre medier er viktige redskaper, ikke bare for de mange lytterne rundt omkring i verden som ikke kan lese, men også for kvinner i muntlige kulturer som bearbeder informasjonen de får på en bedre måte når de hører den enn ved å lese. Håpets kvinner-programmene er fullpakket med praktisk informasjon og bibelundervisning presentert på en nær og personlig måte.

Mallika er en av de mange andres om har tatt kontakt med Håpets kvinner. Hun kalte seg analfabet første gangen hun ble kjent med arbeid. Programmene ble slik til oppmuntring forhenne, og hun fikk så lyst til å studere Guds ord at hun bestemte seg for selv å gjøre noe med leseferdighetene sine:

–Jeg hørte programmet på mitt språk, og det berørte hjertet mitt. Jeg bad til Gud om at jeg skulle få  hjelp til å lære meg å lese slik at jeg selv kunne lese Bibelen. Gud hørte bønnene mine og nå kan jeg faktisk lese Bibelen. Jeg bruker også bønnekalenderen og ber for verdens kvinner. Det er min bønn at mange må bli kjent med Jesus gjennom arbeidet deres. 

 

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding