Gi en gave
-Dere er min kilde til håp

-Dere er min kilde til håp

-Jeg er redd hele tiden. Jeg føler meg som en krøpling

som ikke har noen muligheter til å lykkes eller å gjøre noe i livet mitt fordi frykten lammer meg. Jeg er redd for at menn skal misbruke meg, fordi onklene mine gjorde det mot meg og min søster. Jeg er redd for kvinner som ikke er oppriktige. Dersom min egen mor ikke elsker meg og slår meg, hvem kan jeg stole på?Jeg har også vært redd for Gud fordi han har tillatt all denne smerten i livet mitt. Jeg er fortapt, ensom og alene. Jeg kan ikke dele med noen hvordan jeg har det og hva jeg går gjennom. Jeg er så trett av livet. En gang da jeg var inne på Facebook, kom jeg tilfeldigvis over siden deres, Håpets kvinner (eller «Håp til deg», som programmet heter på arabisk). Da jeg så denne tittelen, ble jeg nysgjerrig på hva dette håpet var. Er der virkelig håp for meg? Jeg begynte å lytte til programmet deres, og jeg må bare fortelle dere: For første gang i livet mitt, kjenner jeg på at der virkelig er håp.  På et av radioprogrammene hørte jeg om Jesus og hans kjærlighet, og hvordan han ga håp til den samaritanske kvinnen. Det er så fantastisk at Jesus kjenner smerten min. Han ser på meg som verdifull og verdt å elske. Nå tror jeg at jeg kan være en viktig person fordi Han sier at jeg er viktig. Nå vet jeg også at det jeg har lært om Gud var feil. Han er ikke grusom. Nei, han er en kjærlig Jesus som ser meg som verdifull og verdt å elske. Tusen takk for at dere viser meg dette gjennom Håpets kvinner. Dere er min kilde til håp.

Denne mailen fikk Håpets kvinner-teamet i Midtøsten fra Lena på 30 år. Lena bor i en avsidesliggende landsby i Algerie. På grunn av mange vonde hendelser i barndommen lever Lena med mange arr på sjelen. Faren forlot familien da hun var to år. Moren jobbet døgnet rundt, og lot Lena og søsteren være hjemme alene hele dagene. Uten utdannelse, penger eller kjærlighet fra verken mor eller far, vokste Lena opp i ensomhet og frykt. Hun opplevde å bli misbrukt av sine onkler, en mor som neglisjerte og slo henne, og en kultur som undertrykker kvinners rettigheter. Slike historier forteller oss at radioprogrammer og bruk av sosiale medier er med og gir håp og nytt liv til kvinner i den arabiske verden!

Foto: Illustrasjonsbilde.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding