Gi en gave
En velsignelse i livet mitt

En velsignelse i livet mitt

«Jeg heter Mary. Jeg skriver til dere for å fortelle hvor mye serien “Kvinnelige helter i Bibelen» har vært en velsignelse i livet mitt.

Hver eneste episode har rørt meg på en spesiell måte og mint meg på hvor mye Gud ærer kvinnen og verdsetter henne. Livet mitt forandret seg mye etter å ha hørt på denne serien. Jeg merker det særlig i forholdet til min mann og barna mine. De har fortalt meg at jeg viser dem mye mer respekt og kjærlighet. Må Gud velsigne programmet deres!»

 

Håpets kvinner i Midtøsten produserte nylig en serie som heter «Kvinnelige helter i Bibelen. Serien viser hvordan Herren kunne møte disse kvinnene i Bibelen og stille deres hunger og helbrede deres smerte. Mary er en av mange som har gitt tilbakemelding, og som forteller at serien var relevant rett inn i deres egne liv.  

 

Illustrajonsbilde fra Pixabay

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding