Gi en gave
Påskeleir på Bjorli 8.-12.april 2020: AVLYST

Påskeleir på Bjorli 8.-12.april 2020: AVLYST

DENNE LEIREN ER DESSVERRE AVLYST. Bjorliheimen hotell og møtesenter inviterer til påskeleir i samarbeid med Norea Mediemisjon. Hovedtalere er Noreapastor Svein Anton Hansen og Birger Helland.

I det naturskjønne området Bjorli, i skille mellom Gudbrandsdalen og Romsdalen, ligger Bjorliheimen Hotell.

Bjorliheimen samarbeider med Norea Mediemisjon om påskeleir også i år, og du er hjertelig velkommen til gode dager med samlinger rundt Guds ord og misjon.

Her, 600 m.o.h., er også vinteren ekstra lang og har dermed en skisesong som vanligvis varer fra midten av november til slutten av april. Bjorli Alpinanlegg og velpreparerte bortover-løyper sammen med slakke og samtidig høytliggende fjellpartier gir en mengde muligheter for enhver skientusiast. Tog og buss fra både øst og vest sørger for god offentlig kommunikasjon. Samtidig gir romslige parkeringsarealer plass for et stort antall personbiler og andre kjøretøyer.

Du melder deg på påskeleiren ved å ta direkte kontakt med Bjorliheimen ved å følge denne lenken. Her finner du også mer informasjon om stedet.

Du er hjertelig velkommen!

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding