Bli med på vennskapstur til Israel 22.-29. mars 2020
Bli med til Tanzania og Zanzibar 17-27 september 2020!

Dag 1

Torsdag 1.februar

Fly fra Oslo til Mendan, via London og Singapore.
 

Dag 2

Fredag 2.februar

Vi er nå på Nord-Sumatra. Her venter buss som tar oss til hotell i sentrum av Medan.
 

Dag 3

Lørdag 3.febuar

Frokost på hotellet. Om formiddagen møte med norske utsendinger for NLM og nasjonale medarbeidere i Medan. Buss til Berastagi, en by 66 km vest for Medan.
Flott natur og fine små landsbyer å se på underveis! Mulighet for å se ville apekatter langs deler av veien. Berastagi ligger 1300 meter over havet ved foten av to
aktive vulkaner (Sinabung og Sibayak). Mens Medan har et brennende hett og fuktig klima hele året, har Berastagi et behagelig klima hele året gjennom. Byen er
omgitt av et svært fruktbart og vakkert jordbruksområde. Middag. Overnatting på hotell

Frokost Middag


Dag 4

Søndag 4.februar

Frokost på hotellet. Fottur til Sibayak (aktiv vulkan). Denne turen kan sammenlignes med en tur til Prekestolen i Rogaland i lengde og vanskelighetsgrad. Om ettermiddagen drar vi med buss til byen Parapat ved Tobasjøen (verdens største vulkanske innsjø). Underveis passerer vi flotte jordbruksområder, vakre appelsin-hager, kaffe- og kakaoplantasjer og mye mer. Middag. Overnatting på hotell i Parapat.

Frokost Middag


Dag 5

Mandag 5.februar

Frokost på hotellet. Båttur/sightseeing på Tobasjøen. Omvisning på den vakre øya Samosir som ligger midt ute i Tobasjøen. Om ettermiddagen tar bussen oss med til et hotell i nærheten av Kuala Namu International Airport (fire timers tur). Underveis kjører vi gjennom naturskjønne områder med store gummi- og palmeplantasjer. Middag. Overnatting på hotell

Frokost Middag


Dag 6

Tirsdag 6.februar

Frokost på hotellet. Fly til Surabaya. I utkanten av byen stanser vi et øyeblikk for å ta verdens største gjørmevulkan i øyesyn. Buss videre til Batu (to timers tur). Middag. Innsjekk på hotellet.

Frokost Middag


Dag 7

Onsdag 7.februar

Frokost på hotellet. Omvisning ved Studio Sentosa, studiet/lokalene til Noreas partner i Indonesia. Kort busstur til Malang. Vi flyr til Bali. Innsjekk på et flott hotell like ved stranda. Middag.

Frokost Middag


Dag 8

Torsdag 8.februar

Frokost på hotellet. Besøk i Bali Safari (dyre- og fritidspark). Masse fine dyr og fugler, blant annet Komododrager. Spektakulært elefantshow. Om ettermiddagen avreise med fly til Lombok. Innsjekk Holiday Resort. Et flott feriehotell ved en av Lomboks vakreste strender. Om kvelden ser vi solen gå ned bak Agung, det høyeste fjellet på Bali. Middag.

Frokost Middag


Dag 9

Fredag 9.februar

Frokost på hotellet. Møte med lokal stab fra teamet til NLM/Norea. Informasjon om arbeidet. Ettermiddagen fri. Flott svømmebasseng, kilometervis med hvit sandstrand nesten uten andre folk. Mulighet for å ta taxi eller en hestedrosje til landsbyen Sengigi (betales selv). Middag på hotellet om kvelden.

Frokost Middag


Dag 10

Lørdag 10.februar

Frokost på hotellet. Busstur til Nord-Lombok. Besøk i vakker/eksotisk landsby ved foten av vulkanen Rinjani. Retur/sightseeing langs den naturskjønne øst-kysten av øya. Middag på hotellet.

Frokost Middag


Dag 11

Søndag 11.februar

Frokost på hotellet. Rolig formiddag på stranda eller ved bassenget. Om ettermiddagen til flyplassen i Lombok.

Frokost


Dag 12

Mandag 12.februar

Vi ankommer Oslo ”rikere” enn når vi dro.

Priser og betingelser

Pris fra 29 990,-

Tillegg for enkeltrom: 6380,-

Vi tar forbehold om mindre justeringer som følge avgiftsendringer, bytte av hotell eller måltider, valutaendringer og /eller økte transportkostnader. Flyskattene endres fra dag til dag og fastsettes ut fra gjeldende valutakurs den dagen billettene skrives ut.  Pris ved minimum 20 betalende.
 

Prisen inkluderer

 • Flyreise t/r Oslo - Indonesia inkludert flyskatter. Flyskattene kan endre seg helt frem til avreisen.
   
 • Flyreiser i Indonesia som beskrevet i programmet. 
   
 • Overnatting i dobbeltrom inkl.frokost og middag.
   
 • Utflukter i følge programmet. 
   
 • Norsk reiseleder.

 

Prisen inkluderer ikke

 • Visum.
   
 • Andre måltider som ikke står som inkludert. 
   
 • Tips.
   
 • Drikke.