Gi en gave
Enkeltgave Fast givertjeneste
Gavekonto: 8220 02 90 158
Vipps: 74066

Gi en gave til radioarbeidet i Midtøsten og Nord-Afrika Klikk her

 

Noreas radioarbeid i Midtøsten og Nord-Afrika

Høsten 2018 begynte Norea å støtte Håpets kvinner på arabisk. Gjennom radio og bønnetjeneste får dermed kvinner i denne del av verden høre at de er verdifulle og elsket av Gud. Dette er et budskap som ofte står i sterk kontrast til det de ellers får høre. Radioprodusent Joud i Midtøsten forteller at radioprogrammet Håpets kvinner er som en stemme for de stemmeløse. Det taler rett til hjertet og bidrar til at lytterne føler seg verdsatt og sett. De blir kjent med det varige håpet som de bare kan finne hos Gud. 

Verdensomspennende bønn

Håpets kvinner er ikke bare et radioprogram i den arabiske verden og andre steder, men en verdensomspennende bønnebevegelse. Radioprodusent Joud er stolt av å også kunne være en del av en bevegelse som strekker seg over 125 land. Hver måned samles over 60 000 forbedere i land verden over seg i bønn for verdens kvinner. Kvinner fra Midtøsten og Nord-Afrika er også blant disse. Bønn er helt avgjørende for at enda flere skal få høre om Jesus gjennom radio!

Marginaliserte kvinner

Joud, som er vår radioprodusent i Midtøsten, ble kristen i ung alder, og var aldri i tvil om at hun ville følge Jesus. Hun ser det som sitt livs kall å gjøre Jesus kjent blant arabiske kvinner. Joud forteller at mange av dem har knuste hjerter og lengter etter å bli sett og elsket. De er ofte gjemt bak slør, men er vakre og verdifulle. Det er vanlig for dem å bli marginalisert og undertrykt. Ofte blir de sett ned på og behandlet som sexobjekter. En av ti arabiske kvinner gifter seg før de fyller 18. En av tre blir utsatt for vold i løpet av livet. De får også høre at de er mindre intellektuelle. Som et resultat sliter flere arabiske kvinner med dårlig selvbilde og frustrasjon. Gjennom Håpets kvinner ønsker vi å formidle til kvinner i denne del av verden at de er viktige og dyrebare for Gud!