Norge

Norea i Norge

Noreas strategi for 2018-2021 slår fast at Norea skal arbeide aktivt for å styrke tilliten til Bibelen som Guds ord, og engasjere til misjon blant de minst nådde. Vi har en fantastisk prekestol gjennom radio, TV og nett. Norea vil også formidle evangeliet til våre nye landsmenn.

 

Bønn

Bønn er selve fundamentet i Noreas arbeid. Noreastaben samles hver uke for å be for mennesker som har kontaktet oss og internasjonale partnere. På fredager mellom 09.00-11.30 kan du ringe oss med ditt forbønnsemne (tlf: 38 14 50 20) om du ønsker at vi skal be for deg. Du kan også sende oss en melding på Facebook, eller på bønneveggen vår. 

 

Radio 

Over en åpen bibel og andre andaktsserier fra Norea blir sendt på FM og DAB på flere radiokanaler over hele landet. Noreapastoren gir deg også påfyll for troen og inspirasjon til å dele evangeliet med andre. Dette er vår mest besøkte nettside. Andaktene kan også høres på våre to nettradioer som sender 24/7. Her finner du også mye fin sang og musikk. 

 

TV 

Våre månedlige programmer gir deg spennende reportasjer fra Noreas misjonsarbeid. Ulike gjester deler sine historier om livet med Jesus. Programmene sendes på Visjon Norge og på NoreaTV.  Her finner du også mange andre kortere videoer til inspirasjon. 

 

Håpets kvinner 

Noreas kvinnearbeid er en del av TWRs internasjonale arbeid Women of Hope. Målet er å oppmuntre og engasjere kvinner i Norge til å be sammen og vokse som kristne, gjennom media og bønnefellesskap. Vi arrangerer jentekvelder, møter og konserter med fokus på verdens kvinner. Håpets kvinner-teamet holder stadig konserter i Norge. Teamet består av koordinator Elisabeth L. Sæth, søsteren Anne Birgitte Lillebø Bøe og flere musikere. CD-en Sommarfuglvenger selges til inntekt for Håpets kvinner, og den får du kjøpt i Noreas nettbutikk.

Ønsker du å bli med som forbeder for arbeidet, kan du sende en SMS med Norea+bønn+kvinner til 2065. Da vil du hver måned få tilsendt en kalender med daglige bønneemner relatert til kvinners situasjon verden over.

 

Troens menn

Norea vil hjelpe kristne menn i Norge til å ta troen på alvor. Gjennom et studieopplegg på tre bøker, en månedlig bønnekalender og undervisning fra podcaster, vil vi bidra til å utruste menn i Norge til å følge Guds kall. Mannsgruppa FriHals er ambassadører for arbeidet. Våren 2018 ga de ut CD-en Troens menn, og gruppa vil i tida framover ha konserter for Norea. CD-en og bøkene til studieopplegget selges i Noreas nettbutikk. Salget bidrar til lansering av Troens menn andre steder i verden. 

Om du ønsker å være med som forbeder, kan du registrere deg ved å sende en SMS med kodeordene Norea+bønn+menn til 2065. 

 

Møter og konserter

Norea arrangerer møter og konserter i hele Norge, i tillegg til egne arrangementer for menn og kvinner. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker besøk til din gruppe eller forsamling!

 

 

Norge:
Jeg har nettopp hatt bursdag. Denne gangen sto det klart for meg at det var Noreas tur til å få en ekstra shilling.
Norge:
Norge:
Jeg har nettopp hatt bursdag. Denne gangen sto det klart for meg at det var Noreas tur til å få en ekstra shilling.

Jeg ønsker  å sende et større beløp til Hanna-prosjektet og  vil samtidig få takke for det dere sender ut til oss både av programmer og informasjonsmateriell. Må Gud fortsatt velsigne dere rikelig i det arbeidet dere står i. Fint å kunne høre "Over en åpen Bibel" samt andre gode program dere sender.

Aktuelt fra prosjektet
– Norea har betydd alt for...
Hjørdis Steilbu fra Senja har bestandig hatt en brann i hjertet for Jesus. Gjennom 60 år har Norea bidratt til å holde denne brannen i live.
Les mer
Nå kan Jartrud i skogkanten...
Jartrud langt oppe i lia i Hadeland hører på Norea Radio. Takket være nettradio lytter den trofaste giveren på programmene hun har støttet i...
Les mer