Iran

Iran

 

Det er ikke veldig godt nytt det som kommer ut fra Iran i nyhetsbildet om dagen. Krig og rykter om krig, en hardt prøvet befolkning, og forfølgelsen av kristne har vært ganske ekstrem i mange år. Som aldri før trenger dette folk å bli kjent med Fredsfyrsten. Vi takker Gud for at han lar en stor vekkelse gå over dette prøvede landet i vår tid. Kristne TV-sendinger er et svært nyttig verktøy for denne vekkelsen som pågår.
 

Norea samarbeider med Sat-7 Pars, som deler de gode nyhetene om Jesus til mennesker som mangler håp og kjenner seg maktesløse, til millioner av seere i Iran, Tadsjikistan og andre farsitalende land i Europa og Asia. 

Mer enn 60% av Irans befolkning er under 30 år. Mange av dem er så misfornøyde med livet at de velger å dope seg eller å ta selvmord. I mai 2017 fikk SAT-7 PARS som den første og eneste kristne TV-kanalen sendetid på en ny satellitt, Yasat, i tillegg til den de allerede var på fra før. Dette har åpnet dørene slik at sendingene også kan sees i Afghanistan. 


 

 

Bønn for Iran 

Gode Gud, vi ber for Iran Vi ber om at de kristne tv-sendingene kan få være en kilde til tro, og styrke de få kristne som er der. Vi ber også for de mange iranerne som har flyktet fra regimet og som befinner seg blant annet i Norge. Måtte de møte deg her.

Norea-TV fra Iran:
-Gud snakker til meg gjennom dere
Det siste året har jeg hatt stor nytte av deres sjelesorg og veiledning om ulike tema.
-Gud snakker til meg gjennom dere
-Gud snakker til meg gjennom dere
Det siste året har jeg hatt stor nytte av deres sjelesorg og veiledning om ulike tema.

Temaene dere har tatt opp, har vært både teologiske, familiære og sosiale. Jeg har funnet fred, og øynene mine er blitt åpnet slik at jeg ser roten til mine problemer. Den siste tiden har troen min blitt styrket. Gud snakker til meg gjennom dere, og jeg takker Gud for dette og alt annet Han gjør for meg. Jeg ber om at Gud vil velsigne og bevare dere.

Hilsen fra Mona, kvinne fra Iran som ser på TV-sendinger fra Sat 7 pars.

Foto: Illustrasjonsbilde

Aktuelt fra prosjektet
Et håpets fyrlys
Noreas TV-partner SAT-7 har siden 2002 sendt og produsert kristne TV-programmer på farsi. Programmene sees ukentlig av flere millioner iranere....
Les mer
Fra sorg til glede
En TV-seer i Iran beskriver hvordan sorgen hennes ble forvandlet til glede, da hun en sen kveld kom over et kristent program fra Noreas partner.
Les mer
Forfølgelse styrker kristne i...
Det iranske regime er fast bestemt på å knuse den kristne kirke, men jo mer de prøver, desto mer vokser den.
Les mer