Gi en gave

Våre prosjekter i Albania

Albania

Rundt to millioner (70%) av Albanias 2,8 millioner innbyggere regnes som muslimer. Færre enn 20 000 er evangeliske kristne. Religiøs frihet i landet gir oss anledning til å dele evangeliet med albanske kvinner gjennom radiosendinger og bønn. Fra 2020 har vi  bidratt til å starte mannsarbeidet Troens menn i Albania.

Under kan du lytte til podcasten Misjonspuls, som i dette programmet setter fokus på Albania

 

Bønn for Albania:

Gud, vi ber for kristne i Albania som har vokst opp i et gudløst samfunn preget av et kommunistisk tankesett. Vi ber om at de nå må benytte seg av muligheten de nå har til å forkynne evangeliet. La radioprogrammet Håpets kvinner og bønnekalenderen vise mennesker hvem Jesus er. Takk for muligheten vi har til å la jenter og kvinner bli kjent med Jesus gjennom radio, og for at de som ønsker også har mulighet til å være med i en bønnegruppe og få et åndelige fellesskap. Velsigne også arbeidet med Troens Menn i Albabia, som Norea støtter fra 2020. Vi ber om at mange albanske menn vil bli utrustet til å ta ansvar i menigheter og hjem. 

Aktuelt fra prosjektet
Bardha fra Albania
Da  våre medarbeidere i Albania først hadde kontakt med Bardha, hadde hun akkurat blitt en kristen.
Les mer
Reddet ut av prostitusjon
Hun hadde blitt reddet ut av prostitusjon i Albania og bodde nå på et herberge sammen med flere jenter. Håpets kvinner ga henne hjelpen hun...
Les mer
Har sett lyset midt i mørket
En radiolytter i Albania forteller at hun kan kjenne Jesu nærvær, midt i alt som er vanskelig. Her er hennes historie:
Les mer
Fellesskap gjennom radiobønn
Det er ingen kirker i landsbyen hvor Alketa bor. Gjennom programmet "Hannas bønnekalender" får radiolytteren fra Albania en menighet.
Les mer
–Takk for at dere er mine...
– Jeg er svært ensom, men jeg blir oppmuntret av dere på radioen.
Les mer
Radioprogram lærer lyttere å be
Majlinda fra Albania visste ikke hvordan hun skulle be til Gud. Det forandret seg da hun hørte på radioprogrammet "Hannas...
Les mer