Gi en gave
Albania

Våre prosjekter i Albania

Albania

Rundt to millioner (70%) av Albanias 2,8 millioner innbyggere regnes som muslimer. Færre enn 20 000 er evangeliske kristne. Religiøs frihet i landet gir oss anledning til å dele evangeliet med albanske kvinner gjennom radiosendinger og bønn. Fra 2020 har vi bidratt til å starte mannsarbeidet Troens Menn i Albania.

Under kan du lytte til podcasten Misjonspuls, som i dette programmet setter fokus på Albania

 

Bønn for Albania:

Gud, vi ber for kristne i Albania som har vokst opp i et gudløst samfunn preget av et kommunistisk tankesett. Vi ber om at de nå må benytte seg av muligheten de nå har til å forkynne evangeliet. La radioprogrammet Håpets kvinner og bønnekalenderen vise mennesker hvem Jesus er. Takk for muligheten vi har til å la jenter og kvinner bli kjent med Jesus gjennom radio, og for at de som ønsker også har mulighet til å være med i en bønnegruppe og få et åndelige fellesskap. Velsigne også arbeidet med Troens Menn i Albabia, som Norea støtter fra 2020. Vi ber om at mange albanske menn vil bli utrustet til å ta ansvar i menigheter og hjem. 

Aktuelt fra prosjektet
– Jeg fortsatte å be for ham
En trebarnsmor fra Albania forteller hvordan et bønneprogram på radioen reddet ekteskapet hennes.
Les mer
Frelst på skofabrikken
En kvinne fra Albania og hennes døtre ble kjent med Jesus gjennom et radioprogram de hørte på en skofabrikk. Programmet heter Håpets Kvinner,...
Les mer
En radiolytter i Albania skriver:
– Jeg hadde aldri trodd at folk jeg ikke kjenner ville be for meg.
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding