Gi en gave

UNÅDD FOLKEGRUPPE PÅ SULAWESI


Målgruppe: En etnisk gruppe på øya Sulawesi

Folketall: 342 000 personer

Status: 1 % evangeliske kristne

Partner: Sentosa

Prosjektperiode: 2020-2021

Årlig støtte: 200 000 kroner
 

Norea er med i et nybrottsarbeid for å nå en unådd folkegruppe i Indonesia med evangeliet. Prosjektet er et samarbeid mellom Studio Sentosa, Norea og et indonesisk kirkesamfunn.

Folkegruppen har et svært enkelt levesett. Et lokalt ordtak sier: Hvis vi har tak over hodet, ris og fisk til dagens middag, så har vi nok. Gruppen består av vennlige mennesker som søker å unngå konflikt. De aller fleste er muslimer, men troen er ofte blandet med animisme og fedredyrkelse. Okkulte ritualer spiller eksempelvis en sentral rolle under innhøstingen av ris. Store deler av folkegruppen bor i landsbyer som er uten veiforbindelse.

For å nå denne etniske gruppen må vi bruke deres eget språk. Det produseres daglige radioprogram på 5 minutter med kontekstualisert bibelundervisning, og et ukentlig program (20 min) med praktisk undervisning om familieliv, helse, jordbruk – alt med bibelske verdier og prinsipper «i bunn». Noreas partner Studio Sentosa er hovedansvarlig for prosjektet, og de samarbeider med den lokale kirken om programproduksjon og rapportering/ oppfølging.

Dette prosjektet drives utelukkende av gaver fra Noreas givere. Ønsker du å gi direkte til dette prosjektet, kan du gi via vår bankkonto som du finner når du trykker på "gi en gave" øverst på siden, og merke gaven "Unådd folkegruppe i Indonesia".

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding