Gi en gave
Lytt til podkast: Sosiale antenner

Troens menn

Troens Menn er et unikt initiativ, presentert til menn i Norge av Norea Mediemisjon. Vi ønsker å utruste menn til å bli det Gud har kalt oss til ved å:

- Oppfordre til konkret, daglig bønn for mannsrelaterte temaer.
- Dele livserfaring gjennom podcaster og radioprogrammer.
- Legge til rette for mannsgrupper.

 

Vår leder:

Jesus Kristus er den største av alle menn. Han elsket betingelsesløst, tjente ydmykt, adlød sin Fars vilje og ofret seg selv for å gi evig glede og frelse til alle som tror. 

 

Vårt mål:

Å utfordre menn til å bli Jesu etterfølgere ved å oppmuntre dem til å leve ut sin sanne identitet i Ham, utrustet med Guds Hellige Ånd, utrustet til å løpe troens løp i Hans makt, og inspirere andre til å gjøre det samme. 

 

Vår metode:

• BØNN: Distribuere daglige mannsrelaterte bønneemner, knyttet til den internasjonale bønnekampen i Champions Arise (ca.org).

• UNDERVISNING: Produsere podcast/radioprogrammer med innhold som berører menns åndelige og praktiske liv.

• MANNSGRUPPER: Vi ønsker at menn skal få oppleve gleden i et godt og kristent fellesskap med andre menn. Se videoen nedenfor om hvordan du kan komme i gang med å starte eller bli med i en mannsgruppe.

Introduksjon til opplegget Troens Menn

Promo troens menn

Aktuelt fra prosjektet
- Troens Menn er det beste...
Olav Humlebrekke startet for to år siden en Troens Menn-gruppe på Voss. I denne videoen deler han av sine erfaringer.
Les mer
Bli med i bønnekampen!
Hver måned lager vi en ny bønnekalender med daglige bønneemner. Her kan du sammen med menn i en rekke land be for det samme emnet. Denne...
Les mer
TV-program: En troens mann -...
Du får møte Edmund Spieker som har vært mediemisjonær i 47 år. Allerede som 11-åring begynte han å evangelisere aktivt. Tidlig oppdaget han...
Les mer
Troens Menn
"Fullfør løpet, bevar troen" er mottoet for Troens Menn, et unikt arbeid som Norea har lansert for menn i Norge. Gjennom bønn og radio...
Les mer
Video: Hva er en bibelsk...
I denne episoden av spørsmål og svar skal vi se nærmere på hva en bibelsk mannsrolle er. Noreapastor Svein Anton Hansen svarer også på...
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding