Gi en gave
Radioprogrammene er som en livline

Radioprogrammene er som en livline

Programmene gir trøst, styrke og en urokkelig tro for lyttere i nød.

Koordinator for Håpets Kvinner Tanzania, Joyce G. Malima, har sendt oss en oppmuntrende rapport fra arbeidet på Pemba. Denne øya på østkysten av Tanzania er nesten 100 prosent muslimsk og regnes som en hard misjonsmark. 2. oktober i fjor var en gruppe fra Norge med da arbeidet på øya ble etablert. Gud har åpnet dører, og det er allerede fem nye bønnegrupper i sving på øya. I tillegg har det økonomiske ordnet seg slik at programmene nå sendes på to radiostasjoner.

Uavhengig av bakgrunn eller tro, omfavner våre programmer alle som søker trøst og inspirasjon. Vi kan være der som et fyrtårn som lyser opp, midt i liv som preges av traumer, omsorgssvikt eller undertrykkelse. De får håp for morgendagen. Til nå har vi sendt programmer på våre to radiostasjoner på Pemba, forteller Malima i rapporten. – Radio er et kraftig medium, og med det kan vi veve sammen Bibelens lære med vitnesbyrd fra virkeligheten. Lytterne får kjenne på et fellesskap bygget på håp og utholdenhet.

Pauline* er koordinator for TWR Håpets Kvinner på Pemba. Hun har satt seg godt inn i prinsippene og målene for arbeidet, og er nå i gang med koordineringsjobben. Siden hun er ung, er det lett for henne å omgås unge kvinner, og hun har allerede klart å opprette en bønnegruppe ved en av høyskolene i Pemba. Hun har også delt informasjon om radioprogrammene med dem. Hele Pemba-teamet, sammen med Pauline, deler ut flygeblader i kirker, høyskoler og andre steder som er treffende for målgruppen. Flygebladene gir nødvendig info om når programmene sendes.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding