Gi en gave
Illustrasjonsfoto fra Pixabay
Illustrasjonsfoto fra Pixabay Pixabay

Zahras vitnesbyrd

-Jeg vet at jeg fortsatt har lang vei å gå for å komme meg gjennom depresjonen, men jeg vet at jeg for første gang i livet har fått fred, med meg selv.

Det er på grunn av omsorgen og kjærligheten deres. Dere viser meg den rette veien å gå. Jeg kan ikke huske at noen har forstått eller brydd seg om meg slik som dere gjør! Jeg tror at Jesus bruker dere for å hjelpe meg! Bibelen virker som en himmelsk bok, full av kjærlighet og håp. Vær med og be om at jeg må bli frelst!»

Zahra tok kontakt med Håpets Kvinner på Facebook, og delte med dem hvordan hun var deprimert, blant annet på grunn av at hun kranglet så mye med sin mann og var bekymret for hva folk tenkte og hvordan barna taklet dette. HK-teamet tok henne gjennom en prosess med å forstå årsaken til depresjonen og følelsen av usikkerhet og lav selvtillit hun føler. Videre om Gud, skaperen og Jesus, frelseren. Han frelser ikke bare fra våre synder, men også fra vår depresjon. Gjennom dette ville hun til slutt ta imot Jesus,

Dette er en av mange tilbakemeldinger teamet i Midtøsten får via sosiale medier. Be for Håpets Kvinner i regionen, at de må ha visdom til å svare alle de som tar kontakt via blant annet Messenger og WhatsApp. I perioden juli - desember 2021 kom det 757 henvendelser fra kvinner med forskjellige spørsmål og kommentarer.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding