Gi en gave
- Gud ser deg!

- Gud ser deg!

Av og til kan det å tale på radio, konferanser eller møter føles som å tale ut i mørket. Er det noen som blir oppmuntret, eller får nytt liv av det jeg deler? Susie Pek er nasjonal koordinator for Håpets Kvinner i Brasil. Noen uker etter å ha talt på en konferanse fikk hun en mail fra Marina.

Som tenåring hadde Marina store identitetsproblemer. Hun opplevde flere overgrep som barn, og så i ettertid at dette var grunnen til de dårlige avgjørelsene hun tok som tenåring. Marina ble en kristen. Hun fikk legge bak seg syndene fra ungdommen, og fikk et annerledes og meningsfullt liv. Til tross for en flott familie og livet hun levde med Herren, begynte hun etter ti års ekteskap å streve med sin identitet og sin fortid igjen. Hun skammet seg over disse tankene og ville ikke dele dem med noen, redd for å bli misforstått. Det gikk så langt at hun vurderte å ta livet sitt. Det var da hun kom på konferansen.

-Da du talte, rørte Gud ved hjertet mitt på en slik måte at jeg følte at jeg ble løftet opp fra asken, fortalte Miriam. -Hvert eneste ord fra deg førte til at hjertet mitt føltes mer og mer knust og jeg kunne ikke annet enn å gråte. Men, som du sa: Gud ser meg! Jeg er ikke usynlig. Hans kjærlighet for meg er så stor at han sendte deg til å komme og tale på en konferanse her i min hjemby. Tusen takk for at du er en slik fantastisk representant for Gud her på jorden.

Har du opplevd å bli møtt av Gud på et møte, en konferanse eller ved å lese/lytte til en andakt? Kanskje du skulle sende vedkommende en takk i dag?

 

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding