Gi en gave
- Jeg har fått en indre styrke

- Jeg har fått en indre styrke

Jeg var bare 16 år. Det er lenge siden nå, men jeg kan fortsatt kjenne hvor redd jeg var. Jeg var gravid

Mamma var sint. Hun sa at jeg ikke var jenta hennes mer. Dagen jeg skulle føde, var jeg alene i et rom i huset. Mamma satt i naborommet, men ville ikke hjelpe meg. Heldigvis tok søsteren min meg til sykehuset, og når jeg kom tilbake, måtte jeg bo hos andre. Det tok åtte år jeg fikk dra hjem til mamma igjen. Hun sa at hun tilgav meg, men viste meg aldri kjærlighet.

Jeg møtte en snill mann, og vi fikk mange barn. Jeg fikk kjenne Guds kjærlighet og omsorg i livet mitt, selv om forholdet til min mor ikke ble bedre.
En dag kom jeg over radioprogrammet Håpets Kvinner på en lokal radiokanal her på Zanzibar. De vennlige stemmene på radioen minnet meg på at jeg var elsket og verdifull i Guds øyne.
Jeg er så glad for å være sammen med andre i Håpets Kvinner. Vi kan be for hverandre og hjelpe hverandre. Da mannen mine døde og jeg hadde ingenting, hjalp de meg med å få en liten jobb. Familien min har merket at jeg har forandret meg. Før gråt jeg når mamma sa stygge ting til meg.  Det gjør jeg ikke lenger. Jeg har fått en indre styrke, og jeg vet at jeg kan legge alt over på Gud. Han elsker meg.


Catherine er i dag lokal koordinator for arbeidet vårt på Zanzibar, utenfor Tanzania. Hun sørger for at programmene går på lufta, og deler ut bønnekalendere til forbedere på øya.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding