Gi en gave
-Fortell din historie!

-Fortell din historie!

–For noen år siden fikk jeg være med Håpets Kvinner-teamet i Romania på besøk til et fengsel. 100 kvinner var samlet da kvinnene i teamet begynte å dele personlige vitnesbyrd om hva Gud hadde gjort for dem.

Jeg satt ved siden av en ung kvinne på 19 år. Hun fulgte godt med på hva de delte, og jeg så hvordan hun fikk tårer i øynene gang på gang. Hun skulle bli fri neste uke, og var redd for det som ventet. Da vi bad sammen, var det godt å merke at hun fikk litt håp, og forstod at Gud var nær og at han også ville være med henne ut fengselsportene om noen dager.

Vi har alle en helt unik historie om Guds nåde og barmhjertighet. Jeg har selv valgt å være åpen om min historie. Når jeg blir spurt om å dele mitt personlige vitnesbyrd om frihet, håp og legedom, er jeg fortsatt redd for at de som hører på, ikke vil se Guds mirarkler og sannheter i historien min, men heller de ødeleggende realitetene om synd, seksuelt misbruk og dødsangst. Noen har bedt meg ikke dele de mest grusomme delene av min egen historie, fordi det kan føles ubehagelig å høre på. (Hun opplevde overgrep som barn og ble nesten drept av en kjæreste red anm). Men det er de delene av historien min som faktisk har betydd mye for de mange kvinner som har opplevd det samme og som har følt seg alene. Vi vet aldri når og hvordan Gud kan bruke våre vitnebyrd. Hva er din historie? Hvordan satte Gud deg fri fra ditt “fengsel”? Vær ikke redd for å dele din historie. Kanskje du har opplevd noe som kan gi andre håp?

Du kan se Peggy Banks sterke vitnesbyrd i TV-programmet "Fra overgrepsoffer til misjonsleder" på Noreatv.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding