Gi en gave
Salme 69,14
Foto: Priscilla du Preez/Unsplash

Salme 69,14

Dagens bibelvers finner vi i Salme 69 vers 14: "Men jeg ber til deg, Herre, i nådens tid, til deg, Gud, i din store miskunn. Svar meg med din trofaste hjelp."

I nådens tid, det er et uttrykk jeg forbinder mer med Gud enn oss mennesker. Det kan også oversettes med den rette tid. Bare Gud vet når det er. En annen versjon av verset sier: "Men jeg ber til deg, Herre.  Hør meg i nådens tid og i din store miskunn, og svar meg i din trofasthet." Vi kan be, og så er det Gud som i sin store visdom vet når det er rett tid for å hjelpe. Han er aldri for sein, sier Bibelen (2. Pet. 3, 9)! 

Samtidig; å bruke nådens tid til å rope til Gud om hjelp, det er det beste vi kan gjøre! Som Paulus sier i 2.  Korinterne: "Se, nå er den rette tid, nå er frelsens dag!" (6, 2). Det er den tida vi lever i, og dagen i dag har alltid en god mulighet (Hebr. 3, 7). Som det står på en kopp jeg har: "Den beste tiden for nye begynnelser er nå." Men det er ikke vi som skal skape de nye begynnelsene. Det er Herren, som svarer med sin trofaste hjelp! 

Av Eli Fuglestad

TFT218

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding