Gi en gave
Markus 9,23
Foto: Gift Habeshaw/Unsplash

Markus 9,23

Dagens bibelvers leser vi i Markus 9, 23: "Om det er mulig for meg?" svarte Jesus. "Alt er mulig for den som tror."

En fortvilet far kom til Jesus og ba om hjelp for sønnen sin. De hadde en svært vanskelig situasjon som krevde ekstra innsats (v. 29). Det trengtes ikke bare bønn, men også faste. Jesus gjorde tydeligvis begge deler. Faren slet med motstridende følelser, både tro og tvil (v. 24), men han kom til Jesus med alt. Og det ble redningen! 

Farens situasjon minner meg om et dikt av T. C. Oliversen, om en fortvilet mor som ber for barnet sitt. Hun minner Gud på at det er ikke hvem som helst hun ber for, "det er min sønn". Og Gud svarer, med trøst og løfter, og avslutter med at det heller ikke er hvem som helst som er svaret på hennes bønn. Han sier: "Det er Min Sønn!" Det ser vi også tydelig i dagens vers! 

Jesus, Guds Sønn, er den vi alle trenger. Han tror når vi tviler, Han kjemper på rett måte når vi ikke kan. Og så kan vi be om å få tro av Ham og lære å kjempe slik som Han gjør! 

av Eli Fuglestad

TFT217

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding