Gi en gave
Jesaja 49,16
Foto: Joel Muniz/Unsplash

Jesaja 49,16

Dagens bibelvers står i Jesaja 49,16: "Se, jeg har tegnet deg i mine hender, dine murer er alltid foran meg."

Jeg har vært innom dette verset flere ganger i andaktene. Og i dag stopper jeg ved det første lille ordet. Se. På engelsk sier de «to behold», et gammeldags og litterært ord, tilsvarer det norske å skue. Vi skal altså gjøre mer enn å kaste et kjapt blikk på det. Å skue, det er å la øynene hvile på noe, å mønstre det - se detaljer og ta inn over seg synet, la det påvirke oppfattelsen og konklusjonen. 

På denne måten skal vi se at Gud har tegnet oss i sine hender. Vi skal få la hjertets øye hvile på naglemerkene i hendene, bruke tid på å ta inn over oss Kjærligheten og detaljene i den, så det påvirker oss og vi oppfatter oss som elsket og sett og husket.  

Som det står i Ef. 1: "Måtte han gi deres hjertes øye lys, så dere forstår hvilket håp han har kalt dere til, hvor rik og herlig arven er for de hellige, og hvor veldig hans kraft er hos oss som tror." (v. 18—19).

av Eli Fuglestad

TFT 215

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding