Gi en gave
Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto Pixabay

– Takk for at dere fyller hjemmet mitt med håp og trøst.

Mariola fra Albania forteller sitt vitnesbyrd:

– Jeg har en sønn som er åtte år gammel. Mannen min døde for 7 år siden i en forferdelig ulykke. Livet mitt har vært tøft og smertefullt i mange år. Jeg har vært en kristen lenge, men jeg har aldri vært med i en menighet.


– En venn av meg inviterte meg til å lytte til radiokanalen deres (drevet av TWR Albania), og jeg tenkte det kunne være godt for meg å lytte til kristne programmer og lære mer om Gud. Etter at jeg begynte å lytte, har livet mitt blitt bedre.

– Særlig liker jeg programmet Håpets Kvinner. Disse programmene bygger meg opp som kristen og gir meg styrke for hver dag. Jeg lærer å stole på Jesus. Gud er kjærlighet og Han har gitt meg så mye mer kjærlighet enn det som overgår alt det verden har å gi oss. Han råder oss til å samle skatter for Himmelen, og ikke for jorden. Vi trenger å søke Guds rike først. Jeg ønsker å vise samme kjærlighet som Gud har vist meg. Takket være Gud og Hans sønn, Jesus kan jeg leve og puste fritt. Jeg ønsker å takke dere for at dere fyller hjemmet mitt med et budskap om håp og trøst.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding