Gi en gave
Illustrasjonsfoto fra Sentral-Asia
Illustrasjonsfoto fra Sentral-Asia

– Ved å lytte til Guds sannheter, ble jeg satt fri...

Norea støtter produksjon og sendekostnader av Håpets Kvinner til flere land i Sentral-Asia. Det er vanskelig å være kristen, og utfordrende å finne et kristent fellesskap. Derfor er det svært viktig å tilby både fellesskap og forkynnelse på radio. Her er noen tilbakemeldinger på programmene våre:

– Hei. Håpets Kvinner begynner alltid med de samme ordene: “Hei,
kjære lytter, kjære søster”. Jeg har blitt så glad i denne hilsenen. Disse
ukentlige “håpsprogrammene” styrker troen min. Det er også veldig fint at programmet både tar opp åndelige og legemlige behov. Deres historier, råd og veiledning gir oss kvinner god støtte.

– Programmene tar opp et bredt spekter av tema og forklarer Bibelen på en enkel og forståelig måte. Jeg liker godt at dere snakker om spørsmål knyttet til dagliglivet. Det er så bra å lære om hvordan man løser akutte utfordringer, som for eksempel den gangen dere snakket om hvordan man skulle reagere dersom et barn brente seg. Det er også veldig viktig at dere snakker om konsekvensene av å ikke tilgi, og om depresjon.

– Sjelen min var i fengsel. Jeg trodde på Satans løgner om hvem jeg var. Ved å lytte til Guds sannheter, ble jeg satt fri.

Les mer om Håpets Kvinner i Sentral-Asia her.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding