Gi en gave
Filipperne 2, 11

Filipperne 2, 11

Dagens Bibelvers leser vi i Filipperne 2, vers 11: «Hver tunge skal bekjenne at Jesus Kristus er Herre, til Gud Faders ære!»

Det høres veldig flott ut! Kommer faktisk alle mennesker en gang til å tilbe Jesus?

Når Paulus skriver dette til filipperne, bruker han en profeti fra Jesaja. Samme profetien bruker han i brevet til romerne, når han skriver at "Vi skal alle fram for Guds domstol,". Det blir ikke en gledens dag for alle.. Profetien sier, at "skamfulle skal de komme til ham, alle som brenner av harme mot ham." (Jes. 45, 24b). De vil likevel måtte erkjenne at Han er Herre.. 

Men - igjen denne nådefulle Gud! Hør hva Han sier i samme profeti: "Vend deg til meg og bli frelst, hele du vide jord! For jeg er Gud, og ingen annen." (v. 22). Døra inn til nåden er enda åpen, og Jesus er klar: "den som kommer til meg, vil jeg så visst ikke støte bort." , sa Han (Joh. 6, 37). Da kan vi, som Salme 34 sier: "Se opp til ham og strål av glede, så skal dere aldri rødme av skam!" (v. 6). For Jesus Kristus er Herre!

TFT188

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding