Gi en gave
Efeserne 1,4

Efeserne 1,4

Dagens Bibelvers er Efeserne 1, vers 4: "I Kristus utvalgte han oss før verdens grunnvoll ble lagt, til å stå for hans ansikt, hellige og uten feil."

Trodde du at frelseplanen med Jesus som døde på korset, var en plan B etter at syndefallet var et faktum? At Gud liksom glemte å følge med et øyeblikk, og så "ups! Her må vi visst rette opp i noe.."?  

Gud opererer bare med plan A, alltid. Frelseplanen var lagt før Han skapte verden. Vi kan tro at vi roter det til for Ham av og til, og det kan saktens se sånn ut også mange ganger! Og djevelen gjør alt han kan for å ødelegge.. Men Gud har likevel alltid kontrollen!  

Hans tanker er høyere enn våre, sier Bibelen(Jes. 55, 9). Vi forstår Ham ikke alltid, men Han er mektig til å bruke det onde og ødeleggende slik at det fører til noe godt (Rom. 8, 28). 

Og formålet med planen? Det er at vi får ha felleskap med Gud! Det er bare mulig på grunn av Jesus. "Så kan vi da, brødre, i kraft av Jesu blod med frimodighet tre inn i helligdommen." (Hebr. 10, 19). 

 

 

 

TFT187

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding