Gi en gave
Illustrasjonsfoto: Kvinne fra et land i Sentral-Asia
Illustrasjonsfoto: Kvinne fra et land i Sentral-Asia Norea/

- Ingen andre gjør det dere gjør

Norea er med på å sende radioprogrammer til via en kraftig mellombølgesender til flere land i Sentral-Asia. Den kraftige senderen på 200 000 watt dekker et område med mer enn 60 millioner innbyggere. De fleste folkegruppene i dette området regnes blant de minst nådde i verden. Sendingene dekker det meste av Sentral-Asia. I tillegg når de inn i den nordvestlige delen av Kina.

I hele dette området er det vanskelig, for ikke å si umulig, å drive tradisjonell misjon. Norea støtter Håpets Kvinner- programmer på språkene usbek, turkmen og karalkalpak. Her er to hilsener Norea har fått fra kristne i dette området:

- Må Gud velsigne dere. Ingen gjør det dere gjør nå. Jeg sier det igjen,
og jeg vil nok aldri bli lei av å si det. Ingen av våre pastorer eller ledere kan komme til oss der vi er, om vi hviler eller jobber på åkrene våre, for å undervise oss eller gi oss oppmuntring fra Guds ord. Men dere er der! Minnepinnene med programmene kan vi lytte til når som helst. De kan ikke bli hindret. Jeg er så glad for dette.

- Jeg gav en USB-pinne med kristne programmer til kusina mi. Hun tok ikke imot Jesus, men gav minnepinnen med programmene til sin mor og søster. Jeg ser at når de nå lytter til programmene blir livene deres forvandlet. Jeg vil gjerne be om at Gud må åpne hjertene deres for Kristus.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding