Gi en gave
Vitnesbyrd fra Tanzania og Zanzibar

Vitnesbyrd fra Tanzania og Zanzibar

Norea har vært engasjert i Håpets Kvinner i Tanzania siden 2011. Her er noen tilbakemeldinger fra lyttere:

Jeg heter Ashura bor på Zanzibar. Jeg er ikke kristen, men jeg setter stor pris på å lytte til det dere underviser på radioen. Jeg lærer så mye. Mannen min tar fra meg radioen når han forstår at jeg lytter til et kristent program, men når han ikke er hjemme, lytter jeg.

Sarah: –  Jeg var på dødens rand av Covid 19. Jeg var ensom og venneløs og hadde helt mistet håpet. Jeg hadde ingen å snakke med om følelsene mine. Ingen turte å besøke meg fordi de var redde for smitten. I denne perioden hadde jeg kun en venn, og det var Håpets Kvinner-programmene. Jeg ble så oppmuntret av å lytte til det programmet som handlet om Guds uovervinnelige makt i livene våre. Det gjorde godt å be sammen med programlederen, og jeg kjente at jeg ble fylt av håp og glede igjen. Etter to uker ble jeg frisk. Det er virkelig ingen venn som Gud, og han svikter aldri.

Lukas: –  Jeg ville bare fortelle dere at jeg alltid oppmuntrer kona mi til å lytte til Håpets Kvinner, og minner henne på når det går. Jeg har merket at hun har vokst som kristen etter at hun har begynt å lytte. Jeg lytter også, selv om jeg er mann.

 

Foto: Joyce Malima, som er leder for arbeidet i landet.

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Send oss en melding