Gi en gave
Lærer å bli et godt forbilde

Lærer å bli et godt forbilde

-Jeg har lært så mye av Håpets kvinner-programmene. Jeg har lyttet lenge. Først lyttet jeg mest hjemme alene, men nå samles vi etter gudstjenesten på søndag og lytter sammen. Programmene lærer meg å være et godt forbilde som kristen, og et godt forbilde for mine barn. Programmene gir meg også håp i Kristus.

Jeg husker et bibelavsnitt dere delte i programmet nylig, og det var fra Jakob 5, 13-16. Det handlet om at man skal be i alle situasjoner, både for og med hverandre. Da ble jeg mint på å be til Gud når jeg går gjennom vanskelige ting. Tusen takk for at dere i Håpets kvinner kom på besøk til oss her i landsbyen. Det betyr så mye at dere kommer og oppmuntrer oss.

Håpets kvinner-teamet i Kambodsja reiser jevnlig på besøk til landsbyer for å møte lyttere. Sun Tornin er en av kvinnene de møtte på et slikt besøk.

 

Illustrasjonsfoto

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding