Gi en gave
Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto Pixabay

TM 20: En manns avgjørende verdi

«Motgang gjør deg sterk», heter det i et uttrykk. «Det er i motbakke det går oppover», sies det også. Men det er ikke alltid så enkelt.

Ta til deg disse ordene fra en som opplevde vanskelige tider:

«Frykt og beven fyller meg, og hele kroppen skjelver. Jeg tenkte: Hadde jeg vinger som duen, da fløy jeg bort og fant meg et bosted. Langt av gårde ville jeg rømme og holde til i ødemarken».

Dette er Kong Davids ord i Salme 55 i Bibelen. Dette er den samme David som drepte en løve, en bjørn – og til og med kjempen Goliat. Han var en sterk stridsmann, men det ser ut til at selv store menn, som lever tett med Gud, vil kunne oppleve tøffe tider. I denne podcasten fra Troens Menn stiller vi spørsmålet; Hva bør vi gjøre når livet blir vanskelig?

Dette er det tyvende programmet i Troens Menn. Du hører misjonær Alf Halvorsen i samtale med programleder Håvard Bjørnevik.

Troens Menn er den norske utgaven av Trans World Radios Champions Arise, og er oversatt og produsert i Norge av Norea Mediemisjon. (Illustrasjonsfoto: Pixabay).

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding