Gi en gave
1000 pr dag

1000 pr dag

TV-mediet er vanligvis en enveis-kommunikator. SAT-7 ønsker å være noe mer.
Brit Kari Urdal, 05/07/24

Vår partner i Midtøsten og Nord-Afrika, som sender kristne TV-program på fire ulike kanaler døgnet rundt, nøyer seg ikke med å bringe et godt budskap ut til folket. De har også et stort utbygd nettverk for å ta imot henvendelser fra seerne, og de mottar daglig rundt 1000 tilbakemelding via ulike plattformer. Tilbakemeldingene kommer fra folk med veldig ulik bakgrunn og livssituasjon. Noen trenger råd for å vokse i sitt åndelige liv, andre trenger sjelesorg og forbønn. Mange takker og forteller at TV-kanalen er deres kilde til liv og vekst i områder der det ofte er langt mellom de kristne fellesskapene.

Denne tjenesten er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Seerne skal vite at de aldri er alene, og at de når som helst kan få kontakt med personer de kan snakke med. I noen land er det streng overvåkning, og det kan være forbundet med stor fare å kontakte personer i utlandet. Da er det viktig at dialogen skjer via trygge plattformer som f.eks Telegram.

Shahnam*,en ung gutt, sendte nylig denne meldingen: 

Hallo, søster Maryam (programleder red.anm)! Jeg håper du har det bra. Jeg deltar på lifestreamen på Instagram og synes at dette er strålende og har stor påvirkning. Jeg er så glad for at du er der og at vi kan snakke og ha kontakt. Bibelen har alt vi trenger, og jeg er takknemlig for at du hjelper meg til å lære Gud å kjenne. 

Laleh*, en iransk seer av programmene til SAT-7 Pars: 

Jeg hilser til alle dere i SAT-7 Pars og ønsker å dele mitt vitnesbyrd med dere. Jeg har hatt kontakt med søster Mitra (i respons-teamet til SAT-7 Pars) en tid, og jeg vil gjerne takke dere alle, mine kjære venner i SAT-7 Pars. 

Jeg ønsker å fortelle dere hvor mye dere har hjulpet meg med livet mitt: mine tanker, ord og oppførsel. Tidligere var jeg en veldig sint person som var lite i stand til å tilgi andre som hadde gjort noe mot meg. Men gjennom deres kanal og det innholdet som dere sender, har jeg blitt i stand til å håndtere det vonde inni meg som var roten til sinnet mitt. 

Dere sa til meg at jeg ikke skulle se på meg selv som et offer, men heller bli i stand til å tilgi. Jeg ble faktisk i stand til å tilgi noen som det hadde vært umulig å tilgi i 35 år! Dette var ikke mulig for meg tidligere. Jeg kom også til et punkt der jeg ikke lenger trengte å bære mine byrder, men gi dem til Herren. Han har blitt min hjelp på en underfull måte. 

Dere har brakt velsignelser inn i mitt liv, og ikke bare for meg men også de jeg har rundt meg. Alle spør meg: "Hva er det som gjør at du har så stor ro?" eller "Hva er årsaken til at du snakker og oppfører deg på en fredelig måte?" Livene til mange mennesker har blitt forandret og blir forandret. For et stort og verdifullt arbeid dere har gjort i meg slik at jeg kan kjenne Guds kjærlige godhet og at andre kan se dette gjennom meg. Nå kan vi erfare sann frelse og leve ved Jesus Kristus, Livets ord. 

Jeg takker dere for alt dette, både fra meg selv og fra de mange som har blitt løftet opp ved Guds hånd gjennom deres arbeid. Jeg oppfordrer dere å fortsette i Guds kraft vel vitende om at deres arbeid bærer frukt. Og jeg ber om at Herrens nåde og velbehag må være med dere og gjøre dere i stand til å velsigne menneskene i Iran. Slik hver og en av oss har blitt velsignet av dere, har vi blitt redskap i Guds hånd for å velsigne andre. 

* fiktivt navn

Les våre nyeste artikler om Mediemisjon
1000 pr dag
TV-mediet er vanligvis en enveis-kommunikator. SAT-7 ønsker å være noe mer.
Les mer
Monsieur B.
Når man ser et hus på en øde slette i Nord-Afrika, kan man fort tenke: hvem skal nå disse?
Les mer
Bringer håp og forandring
Gjennom Håpets Kvinner-programmene møtte hun Jesus og fikk kraft til å bryte en skadelig tradisjon.
Les mer
Evangeliserer fra rullestolen
Hun opplevde avvisning og mye smerte fordi hun var født som jente og ikke som gutt.
Les mer
Radioprogrammene er som en...
Programmene gir trøst, styrke og en urokkelig tro for lyttere i nød.
Les mer
Norea på bibelcamp
Det nærmer seg ferietid. Hva med en kombinasjon av tilkobling og avkobling?
Les mer
Bønn som bærer
Det er ikke bare solskinn for kvinnene på solskinnsøya Zanzibar, men bønnegruppene gir håp.
Les mer
Fredsarbeid
Midtøsten er en region med mye ufred. Gjennom radioprogram skapes fred i hjertene.
Les mer
Samme utfordringer
Menn over hele verden kjemper med de samme tingene.
Les mer
Pinse-TV
En nyskrevet pinse-sang, et språkunder og en helt ny episode av Arven etter Adam.
Les mer
Bibelstudieopplegg om pinse
Vi forbereder oss til jul og påske, men hva med pinse?
Les mer
En ubeskrivelig glede
– Etter at jeg begynte å lære bibelvers utenat, skjedde det noe.
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding