Gi en gave
Fordi du gav

Fordi du gav

"Alle hav består av dråper" heter det i en sang. Små bidrag kan bli til store ting.
Av: Brit Kari Urdal, 21.juli 2023

Vi kan ofte bli overvelda av all nøden i verden og føle oss tomhendte i møte med alle udekka behov rundt oss. Tallet på unådde er formidabelt, og vi har så liten kapasitet. Da kan det være fint å tenke på havet. Det var ingenting om det ikke var for enkeltdråpene. I en annen sang står det: «Er det arbeid du fikk som en dråpe i hav. Vær tilfreds at til deg han det gav.»

Vi gir vår gave til misjonsarbeidet og kan lett tenke at det monner så lite i den store sammenhengen. Men akkurat din gave kan være med å endre livet til et ektepar i Øst-Afrika, til en mann i Tyrkia eller til et søskenpar i Vest-Afrika.

  • En mann fra Øst-Afrika sier: Lørdag 22.september i 2018 introduserte en venn av meg for radioprogrammet deres, Håpets Kvinner. Jeg ble en ivrig lytter og hører på programmet hver lørdag. En kveld mens jeg lyttet spurte kona mi hva jeg hørte på? Jeg ble litt engstelig, men fikk visdom til å svare at det var et program om kvinner. Hun ble interessert, og neste lørdag ville hun også være med å lytte. Nå lytter vi sammen og gradvis har vi begynt å tilbe Gud sammen. Vi kjenner at programmene er så gode og viktige for oss.
  • Hallo! Jeg er så takknemlig til dere, kona mi har forandret seg helt etter å ha sett filmen Jesus Kristus på kanalen deres. Gjennom SAT-7 Türk tok jeg imot Jesus og ble døpt. Kjærligheten og håpet som Jesus øste ut over meg fylte et tomrom i meg. Jeg har gått i Malatya Kurtulus-kirken i fire måneder nå og jeg fortsetter å se på deres kanal.
  • En gutt fra Elfenbenskysten forteller: Jeg hilser til dere i TWR-staben. Jeg er en gutt på åtte år som lytter til barneprogrammet Prosjekt Samuel. Jeg visste ikke at vi kan be for syke slik at de kan bli friske. Etter å ha hørt på programmet, bad jeg for min lillesøster som var syk og Gud helbredet henne
Les våre nyeste artikler om Mediemisjon
Strategisk språk
Arven etter Adam produserer først på swahili. Det snakkes av 50 millioner barn. Deretter er planen at filmserien kan utgis på mange andre språk.
Les mer
Fallet
Tredje episode av Arven etter Adam skildrer konsekvensen av syndefallet.
Les mer
Velkommen til håpskonserter!
Ulike steder i Agder arrangerer Norea håpskonserter i disse dager.
Les mer
Bare en av tusen
Selv om det er millioner av kristne i Kina, er det ca. 450 unådde folkegrupper.
Les mer
Kampen om fremtiden
Kina og USA kjemper om verdensherredømme når det gjelder kunstig intelligens (KI)
Les mer
Fra kortbølge til USB
Behovet for opplæring er stort hos kinesiske kristne.
Les mer
En gammel sølvkanne
Jeg satt ved skrivebordet og grublet. Hvordan ville høsten bli? Hadde vi påtatt oss for store oppgaver dette året? Det var på tide å skrive...
Les mer
De bakerste radene skal...
Kina har de siste 70 årene vært et misjonseventyr der millioner har kommet til tro. Men noen minoriteter i landet har ikke vært en del av denne...
Les mer
Et håp stiger opp fra ruinene
Antakya ble hardt rammet av jordskjelvet i Tyrkia. Men radiosendinger gir håp.
Les mer
Fordi du gav
"Alle hav består av dråper" heter det i en sang. Små bidrag kan bli til store ting.
Les mer
Koordinator for...
I Vest-Afrika er det ledig stilling som koordinator for vårt medieprosjekt.
Les mer
– Dere har vært mine...
Kristne radio- og TV-sendinger er med på å oppklare vrangforestillinger om kristen tro i Tyrkia.
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding