Gi en gave
Guds ord har framgang

Guds ord har framgang

Daglig leder i Norea, Per Birkeli, deler noen tanker med oss om året som har gått.

Ved et årsskifte tenker vi vel alle litt ekstra på hva som har hendt det siste året. Har det skjedd noe nevneverdig siden vi for 12 måneder siden tok fatt på et nytt år? Nå som vi nærmer vi oss slutten på 2021, er det naturlig med en liten oppsummering av året – også sett fra mitt perspektiv som leder for Norea.

Staben i Norea tok fatt på 2021 med godt mot og store ambisjoner. Styret hadde nylig vedtatt å finansiere første fase av det store filmprosjektet «Arven etter Adam», og det hadde blitt bestemt at vi skulle engasjere oss i et nytt arbeid rettet mot en unådd folkegruppe i India. For å kunne lykkes med de ulike nysatsingene måtte overføringene til misjon i andre land økes fra ca. 10 millioner kroner i 2020 til mer enn 12 millioner i 2021. Det store spørsmålet vi satt med for et år siden var: – Vil misjonsfolket stå sammen med oss og gjøre dette mulig? Nå som 2021 nærmer seg slutten, kan vi slå fast at svaret på spørsmålet ble et rungende JA. Våre givere og forbedere har stått trofast med oss i arbeidet gjennom hele året. Dermed har det vært mulig å overholde forpliktelsene overfor våre internasjonale partnere.

Bare Gud vet hvor mange mennesker det er som har fått lære Jesus å kjenne gjennom våre radio- og TV-program i 2021, og hvor mange det er som gjennom vår felles innsats har fått styrke til å bekjenne troen på Jesus på tross av motgang og forfølgelse.

I Bibelen leser vi om at Guds ord hadde fremgang og spredte seg vidt omkring i den første kristne tid (Apg 12.24). Slik er det imidlertid også i dag mange steder på kloden, ofte takket være ulike typer mediemisjon. En mann fra Afghanistan, som trofast følger med på sendingene til SAT-7, Noreas TV-partner i Midtøsten, sier det slik: – Takket være sendingene deres har jeg fått høre om Jesus. Han har nå tatt bolig i hjertet mitt, og Han leder meg på sin vei. Han er Gud, og jeg ønsker å følge ham.

SAT-7 får nå daglig tilbakemelding fra ca. 1 000 personer med ulike typer respons på programmene. De aller fleste av disse bor i områder som er stengt for tradisjonell misjon. På samme måte får vår radiopartner, TWR, daglig tallrike tilbakemeldinger fra lyttere i stengte land.

I året som kommer har vi som mål å overføre enda mer penger til misjonsprosjekter rettet mot unådde folkegrupper i andre land. Vi ønsker at enda flere mennesker kan få del i julens glade budskap, og at antall unådde etniske grupper krymper fra år til år. Takk til hver og en som er med på å gjøre dette mulig!

Jeg ønsker deg og dine kjære en gledelig og god julehøytid, og et velsignet og fremgangsrikt nytt år! Hilser med Apg 12, 24: Guds ord hadde framgang og bredte seg stadig videre ut.

 

Les våre nyeste artikler om Mediemisjon
Frelse gjennom et åpent vindu
Hun var landsbyens trollkvinne. En dag dukket hun opp i den lokale kirka.
Les mer
Pastor "på boks"
De lever under krevende forhold. Likevel er det kirkevekst. Hvordan er det mulig?
Les mer
Stemmen i mediespilleren
Han gikk fra å være en ung, ivrig hinduist til å bli R-folkets bibellærer.
Les mer
Evangeliet rett i øret
India er verdens mest folkerike land. Landet topper også lista over antall unådde folkegrupper.
Les mer
God påske!
Synden er sonet, gjelden betalt og døden beseiret.
Les mer
I Guds kraft og ved Hans nåde
På tross av hardt åndelig klima var det noen som ikke lot seg skremme.
Les mer
Nå er det deres tur
På en av Indonesias mange øyer bor en folkegruppe på 1,5 millioner mennesker.
Les mer
Gratulerer med dagen!
"Norea-stemmen" framfor noen, Asbjørn Kvalbein, runder 80.
Les mer
Fra svart magi til verdens lys
Frykt preget livet til den indiske familien. En dag fikk de besøk.
Les mer
Viktig samling
Mange unge brenner for misjon. I helga samles noen av disse til konferanse.
Les mer
De minst nådde
Hva er en unådd folkegruppe, hvem er de og hvor finnes de?
Les mer
Guds forunderlige finger
En kvinne i Norge blir minnet på noe. I en annen del av verden blir dette til et bønnesvar.
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 3000.63.49494

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding