Gi en gave
Mindre enn 1 %

Mindre enn 1 %

Den delen av verden der det er minst kristne, er også den som er mest stengt.

I følge Pew Research har Midtøsten og Nord-Afrika den minste andelen av kristne i hele verden. Under 1 % regnes som kristne i denne regionen. Samtidig er mange av landene her stengte for tradisjonell misjonsvirksomhet.

Vår samarbeidspartner, SAT-7, har siden oppstarten i 1995 etablert fire TV-kanaler som sender kristne program døgnet rundt til mennesker som lever i denne regionen. Norea støtter et prosjekt som blir kalt "Evangeliet for alle". Prosjektet retter seg mot mennesker i Midtøsten og Nord-Afrika som ikke kjenner evangeliet, og som trenger å lære mer om hva synd, nåde og frelse er. I
vår sammenheng kaller vi dem «unådde». Det betyr at mindre enn 2 % av befolkningen er kristne. I tillegg når vi de kristne i regionen, som trenger å vokse i sin relasjon til Gud og til sine trossøsken. Dette vil føre til at de kristne kirkene i regionen vil vokse både i utstrekning og i dybde. Alt dette skjer i en situasjon der isolasjon, forfølgelse og manglende ytringsfrihet er en del av manges hverdag.

I denne situasjonen ønsker vi at dette prosjektet gjennom SAT-7 sine satellitt-TV sendinger skal støtte kirkene i forkynnelse og disippelgjøring, gjennom å gjøre Guds kjærlighet synlig
for alle. Vi ønsker også at evangeliet om synd, nåde og frelse skal bli hørt og forstått av enda flere. Dette gjøres gjennom produksjon og kringkasting av TV-programmer som formidler
kristne grunnsannheter på en enkel og forståelig måte for alle mennesker uansett bakgrunnog  kunnskap.

Se mer om dette arbeidet på vår YouTube-kanal: https://www.youtube.com/watch?v=cahx_Q6ouMw

Les våre nyeste artikler om Mediemisjon
"Fortell mer" - på...
Mer enn halvparten av Somalias befolkning er under 18 år. Krig, uro og utilstrekkelig skolegang er hverdagen for mange av disse.
Les mer
Radiotekniker i faresonen
– Min historie som kristen begynte i 1983, da jeg som student i Somalia bodde sammen med min far.
Les mer
Fra frykt til frimodighet
Undergrunnspastoren ville være minst mulig synlig. Nå driver han egen YouTube-kanal der han formidler kristen tro.
Les mer
Større enn BBC
Noreas samarbeidspartner TWR har radiosendinger på mer enn 300 ulike språk.
Les mer
Fest i himmelen
Selv om hun vet det koster, ville hun følge Jesus.
Les mer
Kreativ evangelisering
Hun lar seg ikke stoppe av at hun ikke er så flink til å forklare den kristne troen.
Les mer
En annerledes evangelist
Han er usynlig, men resultatene er merkbare.
Les mer
Den eneste muligheten
Livsviktig budskap bæres på usynlige vinger.
Les mer
Hjertets lengsel
En natt så han i drømme en mann komme på skyene. Mannen rakte hendene ut mot ham. – Jeg har utvalgt deg, sa han. – Jeg har spesielle planer...
Les mer
Urovekkende taushet
Av og til kan tausheten tale høyere enn ord.
Les mer
Et arbeid i tro
Det kan virke som en umulig oppgave å bringe evangeliet til mennesker i Nord-Korea, men radiobølger trumfer piggtråd og diktatur.
Les mer
Styrke bak grensene
– Dere holder liv i min tro! Jeg ber for dere og for de mange andre Guds medarbeidere som hjelper meg. Takk! I og holde liv i sin tro.
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding