Gi en gave
-Fortell din historie!

-Fortell din historie!

–For noen år siden fikk jeg være med Håpets Kvinner-teamet i Romania på besøk til et fengsel. 100 kvinner var samlet da kvinnene i teamet begynte å dele personlige vitnesbyrd om hva Gud hadde gjort for dem.

Jeg satt ved siden av en ung kvinne på 19 år. Hun fulgte godt med på hva de delte, og jeg så hvordan hun fikk tårer i øynene gang på gang. Hun skulle bli fri neste uke, og var redd for det som ventet. Da vi bad sammen, var det godt å merke at hun fikk litt håp, og forstod at Gud var nær og at han også ville være med henne ut fengselsportene om noen dager.

Vi har alle en helt unik historie om Guds nåde og barmhjertighet. Jeg har selv valgt å være åpen om min historie. Når jeg blir spurt om å dele mitt personlige vitnesbyrd om frihet, håp og legedom, er jeg fortsatt redd for at de som hører på, ikke vil se Guds mirarkler og sannheter i historien min, men heller de ødeleggende realitetene om synd, seksuelt misbruk og dødsangst. Noen har bedt meg ikke dele de mest grusomme delene av min egen historie, fordi det kan føles ubehagelig å høre på. (Hun opplevde overgrep som barn og ble nesten drept av en kjæreste red anm). Men det er de delene av historien min som faktisk har betydd mye for de mange kvinner som har opplevd det samme og som har følt seg alene. Vi vet aldri når og hvordan Gud kan bruke våre vitnebyrd. Hva er din historie? Hvordan satte Gud deg fri fra ditt “fengsel”? Vær ikke redd for å dele din historie. Kanskje du har opplevd noe som kan gi andre håp?

Du kan se Peggy Banks sterke vitnesbyrd i TV-programmet "Fra overgrepsoffer til misjonsleder" på Noreatv.

Les våre nyeste artikler om Mediemisjon
Et arbeid i tro
Det kan virke som en umulig oppgave å bringe evangeliet til mennesker i Nord-Korea, men radiobølger trumfer piggtråd og diktatur.
Les mer
Styrke bak grensene
– Dere holder liv i min tro! Jeg ber for dere og for de mange andre Guds medarbeidere som hjelper meg. Takk! I og holde liv i sin tro.
Les mer
Flukt og menneskehandel
Mange ønsker å flykte fra regimet i Nord-Korea. Noen lykkes, men kommer ut for nye prøvelser.
Les mer
Timoteus-prosjektet
Livet i Nord-Korea er vanskelig og mange forsøker å flykte til naboland for å bygge en ny tilværelse. Det kan bli en lang og vanskelig ventetid...
Les mer
Håp gjennom lufta
Piggtråd og kontroll kan lage store hindringer, men usynlige bølger av håp når inn.
Les mer
Krise i Kina
Mange steder har det vært hetebølge i sommer. I Kina har den vart i 72 dager.
Les mer
1 av 127
Innad i Etiopia finnes det 127 folkegrupper. En av disse heter Afar.
Les mer
Det er noen der ute
En berberkvinne fra Algerie forteller dette til SAT-7, Noreas TV-partner i Midtøsten og Nord-Afrika:
Les mer
Analfabetisme ingen hindring
I Bibelen står det mye om å høre. For mennesker som ikke kan lese og skrive, er dette spesielt viktig.
Les mer
Det begynte med radio i Etiopia
I over 55 år har Noreas partner, Evangeliets Røst, kringkastet evangeliet på radio i Etiopia.
Les mer
Monsieur B.
Når en kjører i Nord Afrika og ser et hus på en slette, kan man noen ganger tenke: hvem skal nå disse menneskene?
Les mer
Et tabuemne brytes ned
Det er lite rom for å snakke om seksualitet og seksualundervisning i Midtøsten og Nord-Afrika. SAT-7 Arabic ønsker gjennom programmet «Snakk...
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding