Gi en gave
-Fortell din historie!

-Fortell din historie!

–For noen år siden fikk jeg være med Håpets Kvinner-teamet i Romania på besøk til et fengsel. 100 kvinner var samlet da kvinnene i teamet begynte å dele personlige vitnesbyrd om hva Gud hadde gjort for dem.

Jeg satt ved siden av en ung kvinne på 19 år. Hun fulgte godt med på hva de delte, og jeg så hvordan hun fikk tårer i øynene gang på gang. Hun skulle bli fri neste uke, og var redd for det som ventet. Da vi bad sammen, var det godt å merke at hun fikk litt håp, og forstod at Gud var nær og at han også ville være med henne ut fengselsportene om noen dager.

Vi har alle en helt unik historie om Guds nåde og barmhjertighet. Jeg har selv valgt å være åpen om min historie. Når jeg blir spurt om å dele mitt personlige vitnesbyrd om frihet, håp og legedom, er jeg fortsatt redd for at de som hører på, ikke vil se Guds mirarkler og sannheter i historien min, men heller de ødeleggende realitetene om synd, seksuelt misbruk og dødsangst. Noen har bedt meg ikke dele de mest grusomme delene av min egen historie, fordi det kan føles ubehagelig å høre på. (Hun opplevde overgrep som barn og ble nesten drept av en kjæreste red anm). Men det er de delene av historien min som faktisk har betydd mye for de mange kvinner som har opplevd det samme og som har følt seg alene. Vi vet aldri når og hvordan Gud kan bruke våre vitnebyrd. Hva er din historie? Hvordan satte Gud deg fri fra ditt “fengsel”? Vær ikke redd for å dele din historie. Kanskje du har opplevd noe som kan gi andre håp?

Du kan se Peggy Banks sterke vitnesbyrd i TV-programmet "Fra overgrepsoffer til misjonsleder" på Noreatv.

Les våre nyeste artikler om Mediemisjon
Kreativ evangelisering
Hun lar seg ikke stoppe av at hun ikke er så flink til å forklare den kristne troen.
Les mer
Krysser grenser
Det kan være straffbart å ta med seg bibler over grensene. Budskapet gjennom radioen kan ingen stanse.
Les mer
Håpets Kvinner på Zanzibar
På denne muslimske øya i Det indiske hav, forteller kristne radioprogram viktige sannheter.
Les mer
-Fortell din historie!
–For noen år siden fikk jeg være med Håpets Kvinner-teamet i Romania på besøk til et fengsel. 100 kvinner var samlet da kvinnene i teamet...
Les mer
Banebrytende barneprogram
Gjennom TV-ruta skjer viktig inkludering.
Les mer
Bruk Fjernsynet
Under en internasjonal misjonskonferanse for noen år siden spurte en av talerne om deltakerne visste hvilket land i verden som mottar flest...
Les mer
Blomstrende start
Som den første kristne "video-on-demand"-plattformen i Midtøsten og Nord-Afrika, har SAT-7 Plus hatt en eventyrlig start.
Les mer
Påskebudskapet der du er
Påskens innhold fyller oss igjen med undring og takknemlighet.
Les mer
Drama og drøm
Han hadde spilt Jesus, han møtte Ham i en drøm og lærte Han å kjenne via TV.
Les mer
Skjønnhet av aske
Midt i uro og vanskelige livsvilkår har Marianne Daou gang på gang sett at Gud skaper gode ting.
Les mer
Gud skinner i mørke, kaos og...
Det mangler ikke på dårlige nyheter fra Midtøsten og Nord-Afrika.
Les mer
Det er fortsatt mange som venter.
Ennå er det mange som ikke kjenner Jesus.
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding