Gi en gave
Tid for å treffes?

Tid for å treffes?

Paulus skriver at da han så brødrene fikk han nytt mot. Det sier noe om viktigheten av å samles og inspirere og styrke hverandre. De siste månedene har vært ei tid med lite fellesskap. Vi håper denne høsten blir annerledes.

Første helga i november inviterer vi deg til Mediemisjonshelg i Kristiansand. Det blir konsert med Morten Samuelsen, bibeltime med Kurt Hjemdal og to interessante seminar om Midtøsten og Nord-Korea. Vi vil også feire fellesskapet med en festmiddag lørdag kveld.

Kurt Johansen fra Danmark er en av dem som kommer for å være sammen med oss. Her er litt av det han ønsker å snakke mer om denne helga:

Midtøsten og Nord-Afrika er et område i stor krise og på randen av kollaps. Vi hører ikke lengre mye om denne regionen i media. Vi hører f.eks. ikke om at 1/3 av befolkningen i Yemen sulter, at over 3,5 millioner yemenitter er på flukt, at 100,000 i Yemen er drept i krig og 85.000 barn er døde av sult og sykdommer.  Vi hører heller ikke om at det faktisk er mange i Yemen som via SAT-7 er kommer til tro på Jesus.

Håpløsheten i Midtøsten er stor, men det er også her at SAT-7 bringer evangeliet om Jesus, om håp, trøst og glede inn i millioner av hjem.

Jeg vil gjerne bringe Noreas venner en stor og varm takk fordi dere gjør det mulig å holde SAT- på luften, slik at vi døgnet rundt kan nå ut med evangeliet til millioner av hjem i land der evangeliet ellers har meget vanskelige vilkår.

Jeg gleder meg til å møte Noreas venner igjen til konferansen 5.-7. november, fortelle nytt fra Midtøsten og vise spennende perspektiver i SAT-7 sitt arbeid.

Klikk her for å melde deg på mediemisjonshelga.

Les våre nyeste artikler om Mediemisjon
Fred og fridom
Vi gledar oss over å feira 17.mai i fridom enno eit år.
Les mer
Kreativ evangelisering
Hun lar seg ikke stoppe av at hun ikke er så flink til å forklare den kristne troen.
Les mer
Krysser grenser
Det kan være straffbart å ta med seg bibler over grensene. Budskapet gjennom radioen kan ingen stanse.
Les mer
Håpets Kvinner på Zanzibar
På denne muslimske øya i Det indiske hav, forteller kristne radioprogram viktige sannheter.
Les mer
-Fortell din historie!
–For noen år siden fikk jeg være med Håpets Kvinner-teamet i Romania på besøk til et fengsel. 100 kvinner var samlet da kvinnene i teamet...
Les mer
Banebrytende barneprogram
Gjennom TV-ruta skjer viktig inkludering.
Les mer
Bruk Fjernsynet
Under en internasjonal misjonskonferanse for noen år siden spurte en av talerne om deltakerne visste hvilket land i verden som mottar flest...
Les mer
Blomstrende start
Som den første kristne "video-on-demand"-plattformen i Midtøsten og Nord-Afrika, har SAT-7 Plus hatt en eventyrlig start.
Les mer
Påskebudskapet der du er
Påskens innhold fyller oss igjen med undring og takknemlighet.
Les mer
Drama og drøm
Han hadde spilt Jesus, han møtte Ham i en drøm og lærte Han å kjenne via TV.
Les mer
Skjønnhet av aske
Midt i uro og vanskelige livsvilkår har Marianne Daou gang på gang sett at Gud skaper gode ting.
Les mer
Gud skinner i mørke, kaos og...
Det mangler ikke på dårlige nyheter fra Midtøsten og Nord-Afrika.
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding