Gi en gave
Tid for å treffes?

Tid for å treffes?

Paulus skriver at da han så brødrene fikk han nytt mot. Det sier noe om viktigheten av å samles og inspirere og styrke hverandre. De siste månedene har vært ei tid med lite fellesskap. Vi håper denne høsten blir annerledes.

Første helga i november inviterer vi deg til Mediemisjonshelg i Kristiansand. Det blir konsert med Morten Samuelsen, bibeltime med Kurt Hjemdal og to interessante seminar om Midtøsten og Nord-Korea. Vi vil også feire fellesskapet med en festmiddag lørdag kveld.

Kurt Johansen fra Danmark er en av dem som kommer for å være sammen med oss. Her er litt av det han ønsker å snakke mer om denne helga:

Midtøsten og Nord-Afrika er et område i stor krise og på randen av kollaps. Vi hører ikke lengre mye om denne regionen i media. Vi hører f.eks. ikke om at 1/3 av befolkningen i Yemen sulter, at over 3,5 millioner yemenitter er på flukt, at 100,000 i Yemen er drept i krig og 85.000 barn er døde av sult og sykdommer.  Vi hører heller ikke om at det faktisk er mange i Yemen som via SAT-7 er kommer til tro på Jesus.

Håpløsheten i Midtøsten er stor, men det er også her at SAT-7 bringer evangeliet om Jesus, om håp, trøst og glede inn i millioner av hjem.

Jeg vil gjerne bringe Noreas venner en stor og varm takk fordi dere gjør det mulig å holde SAT- på luften, slik at vi døgnet rundt kan nå ut med evangeliet til millioner av hjem i land der evangeliet ellers har meget vanskelige vilkår.

Jeg gleder meg til å møte Noreas venner igjen til konferansen 5.-7. november, fortelle nytt fra Midtøsten og vise spennende perspektiver i SAT-7 sitt arbeid.

Klikk her for å melde deg på mediemisjonshelga.

Les våre nyeste artikler om Mediemisjon
Et arbeid i tro
Det kan virke som en umulig oppgave å bringe evangeliet til mennesker i Nord-Korea, men radiobølger trumfer piggtråd og diktatur.
Les mer
Styrke bak grensene
– Dere holder liv i min tro! Jeg ber for dere og for de mange andre Guds medarbeidere som hjelper meg. Takk! I og holde liv i sin tro.
Les mer
Flukt og menneskehandel
Mange ønsker å flykte fra regimet i Nord-Korea. Noen lykkes, men kommer ut for nye prøvelser.
Les mer
Timoteus-prosjektet
Livet i Nord-Korea er vanskelig og mange forsøker å flykte til naboland for å bygge en ny tilværelse. Det kan bli en lang og vanskelig ventetid...
Les mer
Håp gjennom lufta
Piggtråd og kontroll kan lage store hindringer, men usynlige bølger av håp når inn.
Les mer
Krise i Kina
Mange steder har det vært hetebølge i sommer. I Kina har den vart i 72 dager.
Les mer
1 av 127
Innad i Etiopia finnes det 127 folkegrupper. En av disse heter Afar.
Les mer
Det er noen der ute
En berberkvinne fra Algerie forteller dette til SAT-7, Noreas TV-partner i Midtøsten og Nord-Afrika:
Les mer
Analfabetisme ingen hindring
I Bibelen står det mye om å høre. For mennesker som ikke kan lese og skrive, er dette spesielt viktig.
Les mer
Det begynte med radio i Etiopia
I over 55 år har Noreas partner, Evangeliets Røst, kringkastet evangeliet på radio i Etiopia.
Les mer
Monsieur B.
Når en kjører i Nord Afrika og ser et hus på en slette, kan man noen ganger tenke: hvem skal nå disse menneskene?
Les mer
Et tabuemne brytes ned
Det er lite rom for å snakke om seksualitet og seksualundervisning i Midtøsten og Nord-Afrika. SAT-7 Arabic ønsker gjennom programmet «Snakk...
Les mer

Vi vil vise omsorg for hele mennesket og forkynne evangeliet om frelse ved troen på Jesus, med et særlig fokus på områder som er stengt for tradisjonell misjon. Vi gjør det gjennom målrettet bruk av elektroniske og digitale medier nasjonalt og internasjonalt.

Gi en gave

Kontakt oss

38 14 50 20

Bergtorasvei 120,
4633 Kristiansand

post@norea.no

Kontonummer: 8220.02.90158

Vipps-nr: 74066

Send oss en melding